Seg

Känner mig grymt seg. Det onda i halsen har inte gått över utan snarare blivit värre... typiskt. Förhoppningsvis går det över relativt snabbt så jag kan fortsätta med träningen som planerat. I övrigt har dagen också varit riktigt pissig. Jag bakade ju bröd som var icke GI-vänligt (för Jens skull) och har ätit massa själv. Men men, man kan väl inte vara diciplinerad jämt. Har ju varit duktig i tre veckor ändå utan massa shit så det är väl inte hela världen att den här helgen spårade ur lite. På't igen till veckan bara!

Har ju ändå lyckats gå ner 3 kg på tre veckor så jag är nöjd. Kommer antagligen inte bli ett fjärde kilo kommande vecka men med lite tur kanske några hekto. Om jag skärper mig vill säga, vilket inte borde vara något större problem. Ska ner 5 kg till innan Brasilien. Det har jag bestämt nu. Och det borde jag väl ta på ca 3 månader!

Kommentarer
Postat av: Annika

Man måste få fuska ibland:) Och Tapas är ju himlans gott (det mesta iaf!), för att inte tala om nybakt bröd!Har också fuskat en hel del i helgen kan jag säga. Men vad tråkigt att du fått ont i halsen, får hoppas det går över fort!

Vad fin du var i dina nya kläder:) Gillade kjolen tillsammans med skärpet!

2008-09-07 @ 20:40:40
URL: http://annikafredb.blogg.se/
Postat av: Sarah

Låter som ett hälsosamt mål

2008-09-07 @ 21:14:46
URL: http://ungochfundersam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0