Smart eller dumdristig?

Dum som jag var hade jag bokat tvättid den 31:a. Det finns liksom inget sådant datum i september så det gick ju inte så bra. Jag bokade om och nu skall jag tvätta imorgon, klockan 07.00! Hur det skall gå är en bra fråga. Tanken är att jag skall bli tvungen att kliva upp tidigt och få ordning på mina sovtider. Alltså inte somna 02.00 och vakna 11 hädanefter.

Sedan kanske det blir Body Pump kl. 11.30 med, när man liksom redan är up and running. Om jag törs! Var ju längesedan jag utsatte mig för sådan träning senast. Träningen den här veckan har ju gått rätt bra ändå. Kom iväg på tre pass och har promenerat de övriga dagarna förutom idag. Så godkänt får jag allt!

Och nu är det åskväder. Mysigt :-)

Vilken karaktär!

Lugn kväll hos Nina igår. Rätt skönt att bara sitta ner och inte göra så mycket, tyckte jag i alla fall. Själv höll jag mig till endast ett vinglas och gjorde inte ens en ansats till att nalla på godis och chips. Höll mig till grönsakerna och kanske två nävar nötter. Hur grym är inte jag? Nog ska den här godisfria månaden gå vägen alltid.

Idag är det, till skillnad från igår, mulet och trist. Jag planerar en slapp dag i soffan med massa söndags-tv (läs Animal Planet) och sedan blir det någon god middag. Dammsugaren far runt här och städar åt mig och Jens är i Holmsund och hjälper vår förra granne att dra upp sin båt.

Jag borde väl bege mig ut jag med, men jag ids inte tror jag. Kanske senare om Jens vill gå en promenad kanske.

Nu: slapp på hög nivå.

Vinkväll?

En tripp på stan blev det som sagt förut. Och jag kunde givetvis inte hålla mig utan kom hem med både en tunika en BH och ett par strumpbyxor. Det var jag värd efter dagens prestation, 60 minuter spinning!

Nu blir det lite mat och sedan skall jag iväg till Nina och dricka vin. Men det blir ingen utgång eller fylla utan jag skall hålla mig till min lilla flaska där det ryms 2 glas ungefär. Det får räcka!

Trevlig kväll!

Hurtbulle

Det är lördag, klockan är runt 8.20 och Emma är uppe! Vad är det för fel tänker ni kanske? Det är inget fel. Jag ska gå och träna kl. 10.00 så jag tänkte att jag skulle göra en ordentlig frukost först och äta i lugn och ro.

Sedan vankas drop-in spinning på Träningsvärkstan. De har gratisdag idag, till förmån för bröstcancerforskningen så då måste man ju passa på att vara med. Mellan 10-13 får man cykla i alla fall så vi får se hur länge jag orkar hålla ut. Men det blir inte fulltid i alla fall, även om det hade varit coolt. De har massa andra roliga pass också, men jag och Jens skall på stan sedan så det passade ju bra med tidig träning då.

Jaja, nu ska jag se om mina ägg är klara!

Cheerio

Fan vad jag är bra

Spinningen uteblev, det låg alldeles för nära inpå middagen. Det var nära att jag skippade träning helt och hållet idag. Men tillslut sparkade jag mig själv i arslet och klev med bestämda steg iväg till Träna. Väl där valde jag BodyJam och dansade som aldrig förr. Koreografin var svår, men det var bara att försöka hänga med så gott man kunde.

Jag kände mig grymt nöjd när jag åter traskade tillbaka över Tegsbron och känner mig fortfarande bäst i världen nu när jag sitter här nyduschad och varm i kroppen.

Jag skall ge mig fan på att sätta sista låten innan jul. Så är det bara.

Nu vankas mitt, för tillfället, favoritkvällsmål - Keso, björnbär och hallon. Det kunde man aldrig tro, att jag skulle gilla keso.

Hej på er!

Mmm shoes...

Ja nu har slösa varit framme igen och denna gång blev det ett par boots. Otippat? Jag måste rensa min skosamling och se vad jag har egentligen. Men dessa blir nog bra. Det var ju bara 6 cm klack, så lätt som en plätt att gå i! :-) Fodret är lila även, viktigt!


Skopunkten, 299 billiga kronor

Omelett

Idag gjorde jag mitt livs första omelett och resultatet blev förvånansvärt bra. Jag hade räknat med lite svordomar och hetsigt humör från min sida men det gick smärtfritt. Nästa gång skall jag steka på lite lägre värme bara så kommer det bli utsökt.

Se så fin den blev



1 portion
Tidåtgång:
ca. 15 minuter

2-3 ägg (beroende på hur stor man vill ha)
2 msk matlagningsgrädde/creme fraiche
1 tomat
Skinka (efter behag)
Fetaost (efter behag)
Salt
Peppar
Basilika

Rör ihop ägg, grädde, salt och peppar. Stek omeletten några minuter. Lägg på fyllningen och krydda med basilika. Stek några minuter till. Stjälp upp på en tallrik och vik ihop.

Det går bra nu

Jag gjorde allt jag skulle göra idag. Har visserligen inte läst klart hela kapitlet i Civilrätt, men det är ju en dag imorgon med. Jag kör på strategin: Ju senare jag läser, desto färskare är det i minnet tills på fredag. Hehe.

Tidigare ikväll for vi på Willys och handlade. Nu är frysen full med kyckling, lax, broccoli, blomkål, spenat och frusna bär som kommer väl till pass nu när jag börjat om med "Mitt nya liv". Nu skall kroppen tankas med enbart nyttigheter en tid framöver och det ska motioneras så det står härliga till. Ikväll blev det en skål med keso + halvfrusna björnbär och hallon. Jag inbillar mig att det är som att äta glass ;-)

Och nu skall jag ta ett glas vatten, lägga mig i sängen och titta på Top Model Sverige. Ska bli skönt att störa sig lite extra på svensk TV såhär innan sänggåendet. Sedan skall jag läsa Predikanten av Camilla Läckberg tills jag somnar.

Imorgon står spinning på schemat och kyckling på matsedeln plus eventuellt ett litet stänk av shopping.

En bra dag, idag, igen.

Hej på er.




Okej, struktur.

Idag måste jag verkligen fixa grejer. Vad sitter det i liksom? Ja jävlar... Men hur som helst. Dagens plan:
  • Promenera över och runt Teg, samt betala träningskortet på Träna
  • Hämta ut böcker på ICA
  • Läsa om avtallsrätt i den härliga Civilrättsboken
  • Byta tvätt-tid
Sådär, det där borde ju vara snabbt avklarat. Om jag går nu är jag hemma lagom till lunch.

Hej hej

Ett jävligt vettigt blogginlägg. Jag är bra på det.

Jorå s'attehh...

Jag "glömde" plugga idag. Inte ett smart drag av mig så nu måste jag väl tokläsa imorgon och på torsdag... eller näää, det är ju inte så dödsallvarligt ... än.

Jag vet inte ens vad jag har gjort idag förutom att träna och äta, haha! Eller ja vi har kollat på How I met your mother och Heroes också. Guld! Nu väntar väl främst sängen, jag lyckades inte somna förrän 02 natten till idag så någon timma tidigare hade kanske varit bra.

Senare i höst blir det hemfärd! Tjugofemårsfest i Sönnsvall får man ju inte missa. Frågan är om man kanske skall hem ytterligare en vända innan om allas vår kära låtsas-småländska ska hem på skollov :-P

Nej sängen var det ja.

(Jag slår vad om att jag tar mig upp innan 09.00 imorrn)

So long suckers

Fläskfilé i sås

4 portioner
Tidåtgång:
ca. 20 minuter

500 gram fläskfilé
Salt & peppar (efter behag)
Basilika (efter behag)
2 vitlöksklyftor
2,5 dl matlagningsgrädde (eller magrare variant om man så önskar)
2 tsk. Dijonsenap
En köttbuljongtärning

Skiva fläskfilén och stek. Salta, peppra och strö över lite basilika när köttet är genomstekt. Vispa ihop grädde, senap och vitlöken som du hackat/pressat. Häll blandningen över köttet och smula över buljongtärningen. Rör om. Låt koka ihop några minuter. Klart!

Servera med vad du önskar. Exempelvis, ris/bulgur, potatis eller ugnsrostade grönsaker.

Snabbt & lätt! :-)

Nu kör vi.

Piggare idag vilket innebär lunch-spinning. 45 minuter av svettningar med andra ord. Fan så skönt det ska bli! Jag har tankat med ägg, frukt, keso och te. Jag har börjat lära mig det här med keso nu. Keso + hallon smakar nästan som risifrutti, fast inte sötsliskigt. Så det här ska nog gå vägen. Sedan skall jag hem och röra ihop en tonfisksallad och vräka i mig.

Jag måste sticka och fixa det där träningskortet också, imorgon kanske, så kan man gå på Body Jam med. Jag får se...

Aja. Cykelbralla på.

Hej på er

Bom di di bom di di

Måndag igen och solen lyser givetvis med sin frånvaro. Det känns även som en aning höst-nedstämdhet är på väg, men som sagt... mota Olle i grind när det gäller alla slags åkommor.

En sak jag lyckades med i helgen var att vända på dygnet. Idag vaknade jag halv 11, eller inte riktigt, jag vaknade halv 9 när väckarklockan tjöt men somnade om. Jag måste tvinga upp mig själv imorgon, så man inte går runt som ett lik hela dagen. Allt blir ju fel, frukost klockan 11 liksom, inte bra.

Tjejen från arbetsintervjun ringde idag även och förklarade varför jag inte fick tjänsten - för lite erfarenhet, otippat? Hur som helst babblade hon om att hon gillade mig etc och skulle antagligen höra av sig igen om det kom upp någon fler tjänst, så det är ju bra. Men inget att hurra över kanske, man vet ju hur det brukar vara!

En bra sak är i alla fall att jag kommer få 3.100 oväntade svenska kronor in på mitt konto imorgon. Det om något känns bra!

Saker jag måste ta tag i den här veckan:
  • Träning - fixa träningskortet
  • Förbereda seminarieuppgifterna inför basgruppsmötet på fredag
  • Städa & tvätta
  • Rensa garderoben (igen!)
  • Kliva upp tidigare på dagarna = gå och lägga mig tidigare.
  • Promenera eftersom det gick åt helvete förra veckan
  • Tvinga med mig Jens till Willys för att storhandla
Suck

Dagens mix:
Regina Spektor - Fidelity
Lars Winnerbäck - Idiot
Sahara Hotnights - Static
Frou Frou - Let Go
Counting Crows - Round Here
Modest Mouse - Bukowski
Mark Knopfler - Donegan's Gone
Timbuktu - Det löser sig
Kaizers Orchestra - Knekker deg til sist

Nu spricker det visst upp! :-)



Seg, seg, seg

Har inte blivit mycket gjort den här helgen direkt. Har känt mig trött, seg och urlakad på något vis. Jag är rädd att jag ska bli sjuk men skall försöka mota Olle i grind så man slipper!

Ikväll blir det filmer och godis. Vilken hemskt osund människa jag är va? Som både titta på TV och äter godis. Borde vara spöstraff på sådana som mig. Heh... Ja jävlar.. folk alltså.

That's all for now!

Cheerio

I direktsändning kan vad som helst hända

Överkänsliga tittare varnas.


Äsch

Intervjun igår gick bra ändå  tycker jag. Dessvärre fick jag inte tjänsten, vilket var synd. Men bättre lycka nästa gång, som man brukar säga. Jag är ju inte i någon utsatt situation just nu heller, som i våras.

Lördag idag. Vet inte riktigt vad vi skall hitta på. Allt känns tråkigt och omotiverande bara för att det är sånt trist väder. Men något skall man väl ta för sig kanske!

Igår bjöd vi Jens mamma på mat och dessert. Sedan kom Patrik hit och det blev 2 glas vin och en halv grogg. Sedan gick jag och lade mig medan Jens och Patrik gaggade vidare om den gamla goda tiden på el-programmet :-P

Nä, dags att äta nåt!

Fredag

Idag gäller det. Betygen och arbetsintygen är ihopsamlade. Nu skall jag bara försöka samla ihop mig själv och få på mig några representabla kläder samt skor. Det är  ett tag kvar så jag har ju gott om tid på mig. Lite nervös är jag allt, men det ska man ju vara.

Dagens låt:
Sigur Ros - Saeglopur

Jahaja

Då var första mötet med basgruppen avklarad. Majoriteten i min grupp är framtida polisstudenter, en är irländare och en annan är från Skellefteå och vägrar träffas oftare än en gång i månaden. Blir spännande det här! Vi skall i alla fall träffas nästa fredag (utan Skellefteåbon) och gå igenom EG- och avtalsrätt om nu inte jag skulle få ett jobb, vilket jag kommer tjata om ända tills jag vet.

Laddar inför årets första corepass i grupp ikväll samt spinningen. Två timmar kvar tills man måste gå. Jag ska ge allt jag har. Bara så ni vet.

Hej på er!

Top Model

Alltså, vad fan! Jag gillar ju att kolla på Top Model och andra sådana där program. Men den svenska varianten i år är ju fasen helt värdelös. I kvällens avsnitt skulle deltagarna fotograferas hängandes i en sele 10 meter upp i luften. Och i min enfald trodde jag att selen skulle redigeras bort eller något så det verkligen såg ut som de flög. De skulle ju trots att vara "superwoman". Men icke. Selen var kvar i slutvarianten och modellarna såg snarare ut som fönsterputsare än superkvinnor.

Gud så töntigt kanske ni nu tycker om min åsikt. Det skiter jag i, mohahaha.

Nu ska jag lägga mig. Imorrn blir det möte med min basgrupp samt spinning + core. Något att bita i med andra ord. Förhoppningsvis kommer intervjun på fredag gå så pass bra att jag redan innan helgen kan ringa CSN och säga att de kan få tillbaka sina, för terminen, utbetalda pengar. Hoppas. Jag vill ha lön!

Natti natti.

Ps. Idag har jag haft över 200 sidvisningar. Vad är det med er? :-P  Jag måste vara en djävulskt intressant person när så få orkar klicka sig in så många gånger om dagen! ;-)

Ah!

Klockan är inte ens 14.00 och jag har redan klarat av tvätten plus en 5 kilometer lång promenad. Nu kan jag få lite ro i kroppen :-)

Igår så gick förresten spinningen ganska precis lika bra som förra veckan. Kändes härligt. Det är ju så med spinning att det är förbannat ångesframkallande de första gångerna man går. Men när man väl är van känns det mest skönt att sitta där och svettas så det rinner och ta ut sig så mycket man orkar.

Fikat på Schmäck var också trevlig. Te + muffins slank ner och en hel del strunt babblade vi om. Sedan gick jag och hämtade min nya kappa som också satt som gjutet på min kropp. Glad att jag tog en storlek mindre än vad jag har på övriga kläder. Kappor/jackor tenderar ofta att vara för stora över axlar och för långa i ärmarna på mig. Denna satt dessutom bra över bröstet med! Men nästan snyggare utan skärpet! Jag tog i alla fall en svart vilken känns mest användbart :-)

Nu skall jag äta lite sen lunch.

Cheerio!

Att drömma lite

Jag sitter och kikar på Cims bilder och läser hans dagboksinlägg och drömmer mig bort lite. Inte utan att jag blir en aning avundsjuk. Jag vill också vara där och gå på muren för att sedan resa vidare ner mot Thailand och Kambodja. Bara vara borta några månader, äta god mat, se massa saker, bada, slappa, vandra, fotografera. Ja det hade varit nice. Hade inte varit fel att slippa exakt hela hösten heller!

Jag har så många platser jag vill resa till. Bada på Mauritius och Jamaica, resa genom USA, Shoppa i London, Dricka öl på Irland och drinkar på Manhattan.

Tänk om man vore miljonär! :-)

Dagens låt:
Lars Winnerbäck - Dom sista drömmarna

Aja

En aning roligare blev det väl att läsa nu när det är ny layout? :-) Själv blev jag faktiskt rätt så nöjd trots att tanken egentligen var en annan från början.

Dags att krypa till kojs. Imorgon står promenad på schemat. Nu måste jag skärpa mig innan veckan är slut. Skall ju hinna med tre promenader till också! Men nog ska det gå tycker man. Hepp hepp!





My body is a cage

Det blev ingen motion alls igår. Känner att jag har lite ångest över det men det skall jag råda bot på nu, med spinning i 45 minuter, effektiv tid. Hoppas det känns lika bra som förra veckan för då kommer jag nog få en boost inför resterande dagar. Jag har nog bestämt mig för att köra min fortsatta träning på Träna ändå. Vi får se hur det blir med jobb eller skola först förstås, men det känns som man behöver lite variation. Lite mer aerobics och lite mindre core kanske. Spinning och RPM finns ju på Träna med så, och många fler pass, samt större sal och fler cyklar!

Efter dagens träning skall jag skynda mig hem, duscha och sedan möta upp Elin på Schmäck för en liten uppdatering över en kaffekopp. Blir fint det!

Dagens låt:

Arcade Fire - My Body is a Cage

Spymätt

Varför äter jag för mycket så fort det vankas tzatsiki? Nu känns det som magen skall sprängas och hela jag stinker vitlök. Men gott var det. Att man inte gör klyftpotatis oftare. Det är ju så lätt egentligen. Skala, skära och in i ugnen med lite margarin/olja och kryddor! Mums. Till det blev det en fläskkotlett och blandsallad med fetaost. Nästan som en grillkväll.

Och breaking news idag : På fredag skall jag på arbetsintervju! Tjejen som ringde lät väldigt mån om att jag skulle komma och träffa dem så det känns riktigt kul! Får jag jobbet kommer jag hoppa av JÖK:en. Lite synd på böckerna man införskaffat, men det hindrar ju en inte från att läsa den där kursen en annan gång om man har möjlighet. Jobb går alltid före. Visserligen var det här bara ett uppdrag på drygt 4 månader, men vem vet vad som händer sedan. Chansa måste man ju.

Om inte annat känns det skönt att få lite respons på alla ansökningar man skickat iväg under de senaste månaderna. Man blir i längden lite smått trött på alla mail man får tillbaka med innehållet: Tack för visat intresse men (...)

Nu ska jag och min dästa kropp lägga oss i soffan och fortsätta se på Heroes. Me like.

Effektiv.

Nu har jag ägnat en hel timma åt att se på en videoföreläsning om avtalsrätt med en man som förmodligen har de största ögonbryn jag sett! Till och med större än en sönerna i Seventh Heaven. Jag har även beställt böcker för en mindre förmögenhet. Mest kurslitteratur, men även lite nöjesböcker. Och min jacka är redan i Ånge. Jag älskar snabb service. Imorgon kväll kanske man kan hämta ut den? Börjar ju nästan bli dags för varmare klädnad nu. Men jag skall härda ett tag till.

Nu när jag har varit så duktig får jag spela lite dataspel va? Jaa.. det får jag!

Vilken bra måndag!

Regn, regn, regn. Inte speciellt motiverande till att göra något. Men det är väl bäst att man åtminstone skummar igenom böckerna lite så man börjar få lite koll!

Promenera bör jag också göra så jag hoppas att det slutar regna. Jag är nämligen för slö för att orka ge mig ut och gå någon längre sträcka i pissväder! Träna något orkar jag inte heller idag för träningsvärken sedan i lördags har inte direkt lagt sig.

Inatt drömde jag att vi var tillbaka i Grekland igen. Om det ändå vore så väl!

Cheerio

En bra vecka

Eftersom jag har försökt ta tag i min motion måste jag säga att första veckan ändå gick över förväntan.

Veckans motion/träning:

Måndag: 45 min - Promenad
Tisdag: 45 min - Spinning
Onsdag: 35 min - Promenad & 60 min - BodyJam
Torsdag: 30 min - Promenad
Fredag: --
Lördag: 60 min - Afro Power Dance
Söndag: 35 min - Promenad

Totalt: 310 minuter

Mina mål för tillfället är:
  • Promenera minst 30 minuter, minst 4 gånger i veckan
  • Träna minst 3 pass i veckan
  • Träna 10.000 minuter år 2007 varav 75% är avklarade
Det skall man väl klara tycker jag. Men som sagt, promenader är inte det roligaste jag vet men jag försöker lära mig att gilla det. Kombinerat med annan rolig träning så känns det inte så farligt. Dessutom blir jag nöjd när jag har varit på en promenad. Och när man väl är ute och går är det ju rätt skönt! Jag måste tänka så för att orka släpa mig ut :-P

Idag känns kroppen mör. Det spänner i ryggen, axlarna och på baksidan låren. Skönt!

Afro Power Dance

Imorse sov jag fram till halv 11 då spinningen egentligen började. Tog mig i kragen och gick på Afro Power Dance kl. 15.00 istället. Och det var väl helt okej, men jag tycker nog att BodyJam och t.ex Zumba är mycket roligare träning. Dock rätt skönt att träna barfota! Man stärker ju alla små muskler och leder i foten. Men svettigt var det vill jag lova. Det droppade från pannan!

Nu ska jag duscha och sedan äta en välförtjänt middag i form av kyckling, ris och currysås!

Trevlig lördag!


Hjärntvätt

Idag har vi alltså gått igenom EG-rätt och hur EU styrs. Mycket information och mycket avstickare hit och dit. Lite fastnade nog ändå, hoppas jag.

Eftermiddagen ägnades åt lagboken. Jag kände mig fasen som en expert när jag letade reda på paragrafer och lagrum i min bok. Snabbare än tåget var jag klar med mina 14 frågor.

Men det här känns ändå svårt... Jag skrev fel sist. Vi har 13 seminarier... inte 4. TRETTON. Hur fasen går det ihop när det är en distanskurs på 10 poäng liksom. Ja jävlar...

Nu mat

Gäsp.

Trött, trött, trött. Gick dåligt att sova inatt. Nu snart skall jag ta lagboken och släpa mig till Umu för föreläsningen i EG-rätt samt lagboksövningar efter lunch.

Det är ju fredag idag, det känns bra! Promenad hem i eftermiddag och sedan blir det nog slappande med en film eller serier tippar jag på. Skönt. Kanske spinning imorgon förmiddag. Känner mig lite peppad på det. Då har jag åtminstone avverkat tre pass denna vecka + ett antal promenader. Så jag kan vara nöjd med mig själv.

Dags att göra sig iordning!

Cheerio


På G?

Känner mig speedad idag. Kan det vara den 2,5 timmar långa föreläsningen som gjort det, eller kanske promenaden hem?

BodyJam igår gick i alla fall hur bra som helst. Sjukt svettigt var det men ack så skoj och inte alls så svårt som jag trodde. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska köpa kort på Träna eller fortsätta på Träningsvärkstan. Det är ju några hundralappar dyrare på Träna men det fanns ju lite mer pass där. Samt gym om man skulle vilja börja med det, vilket jag kanske borde men som jag inte tagit tag i än... hrm.. nåväl.

Föreläsningen idag kändes yr. Kan bero på att det var ett tag sedan man satt i skolbänken och lyssnade på en riktig föreläsning där man faktiskt måste koncentrera sig. Kan inte påstå att Grafisk Form var någon större utmaning på den fronten! Det kommer bli mycket det här, trots att den är på halvfart. Fyra seminarier som skall förberedas tillsammans med ens basgrupp samt tenta då, i januari. Men jag tror det nog är bättre att plugga tillsammans och hjälpas åt än att sitta hemma på kammarn och försöka förstå lagboken själv.

Imorrn skall vi ha lagboksövning och nätresursövning. Det blir nog... intressant! 9-17 skall vi hålla på inkl föreläsning om EG-rätt. En aning drygt på en fredag kanske men man överlever antagligen.

Aja, blir nog bra det här! :-)

Nu skulle det sitta fint med lite lunch.

Cheerio

To do

Dagens att göra:
  • Äta riktig frukost
  • Promenera
  • Köpa skrivblock tills imorrn
  • Träna BodyJam kl. 18.00
  • Titta på Idol & Heroes
  • Sova?
Ser fram emot BodyJam, det kommer antagligen vara kul men svårt har jag en känsla av. Vet egentligen inte varför jag utsätter mig för sådant när min koordinationsförmåga inte är den allra bästa, om man säger så! Men vad vet man, jag kanske överraskar mig själv? Måste också införskaffa nytt anteckningsblock och lite sådant, för imorrn börjar ju allvaret igen. Lagboken är inhandlad och motivationen är på topp. Det här ska jag väl klara tycker jag. Känns lite jobbigt att börja kl 08.00, men det är ju bara att bita ihop.

Först ut blir det en sen frukost och sedan ska jag dra på mig kläderna och bege mig ut i det soliga vädret. En liten promenad och sedan in till stan för att uträtta ärenden. Det kommer nog bli en bra dag det här med!

Cheerio

Felix

Ät aldrig Felix potatis och purjolökssoppa med bacon. Det smakade gammal frys samtidigt som baconet smakade som på Billys pizzor. Just det, ungefär som en död gris som inte blivit stekt ordentligt.

Jag tvingade  i mig 2/3 av sörjan och hällde sedan i mig vatten för att skölja ner.

Aldrig mer!

Ladda, ladda, ladda

Sitter och försöker peppa mig själv till att gå på spinningen kl. 12.15. Tänk vad skönt att ha träningen överstökad innan lunch! Kanske skall börja med att rota fram var träningskläderna är också, det kan ju vara en fördel. Känns konstigt med spinningen nu, bara för att man varit borta på tok för länge. Men det reder ju upp sig efter ett par gånger, då är man med i matchen igen :-)

Idag känns som en bra dag. Nästan som en nystart! Det enda som smolkar min bägare är att höstvädret med regn och allt vad det innebär verkar vara här för att stanna. Nej, nästa utlandsresa har redan tagit form i huvudet!

Hej på er

Update: Ah vad skönt det var att träna idag. Kände mig sjukt stark och orkade vrida på motstånd som aldrig förr. Jättebra pass och bra musik. Då blir ju allt genast mycket roligare :-) Känner mig supernöjd efter 45 minuters effektivt cyklande.

Intressant men sorgligt

Total tystnad från min sida, ändock inte ett ljud. Ingen fråga om varför, eller en ursäkt för klumpigt beteende, eller en undran om man blev ledsen. Inget. Visar ju bara på hur ignoranta och självupptagna andra är - att de inte ens bryr sig om någon som de känt x antal år.

Hur kan man vara en människa som tycks vilja vara någon annans vän och planera saker när man samtidigt sårar samma person, trampar på denne gång på gång och sedan inte verkar bry sig när personen i fråga inte hör av sig mer?

Fegt av mig att inte säga saker och ting rakt ut? Ja kanske, men jag orkar inte "hålla på" att skälla, förklara, för jag tror ändå det är inför döva öron.

Du förlorade mig som vän förra veckan. Men det känns nog jobbigare för mig än för dig.

Bloggmisär

Min blogg epade sig för ett tag sedan så jag skulle försöka fixa det som blivit fel... det hela resulterade i att jag tog bort min egna design och ersatte med det här... fula. Nu funkar bloggen klockrent igen, tror jag? Men ser förjävlig ut.

Skall bara komma på en idé så kanske det kan bli lite snyggt här igen! Som det är nu blir jag bara irriterad så fort jag går in och läser min egen och det är inget roligt att skriva heller.


Urk.

En bakissöndag utan dess like, med extra allt. Fy fan, så här pissigt har jag inte mått på länge. Varför blandar man alltid när man vet att man kommer bli dålig dagen efter?

Nu blir det stillsamt ett tag igen! Tack och lov blev det ingen krogrunda åtminstone!

Imorrn måste jag börja leva nyttigt igen. Det har slappats allt för länge. Nyttigt i den bemärkelsen att jag måste börja träna på allvar. Och på torsdag är det kursstart, det blir spännande!

Nu blir det strax sängen igen.

Night!

Lyxlördag

POP Eye Cake - Naked Blue Eyes
image26


Bullfest

Då jag fick lite blodad tand för bakning i förrgår tog jag och bakade en dubbel sats med kanelbullar. Gjorde en lite lättare variant från Tasteline och de smakade precis lika bra som "vanliga"!

Nu har man fyllt upp frysen för ett tag framöver! För visst är det roligare att bjuda på hembakade bullar än köpta när man får hem besök?


Helg

Nu är det helg och jag vill dricka vin. Undra om man får några med sig?


Två år

Eftersom jag och Jens varit tillsammans i två år idag så har vi festat till det med lite smörgåstårta. Dessutom fick jag en söt ask med noga utvalda chokladbitar.

I love him :-)

image25

Bröd

När man inte har något bättre för sig på dagarna kan man ju försöka återuppta husmorsgöromålen och fixa lite trevlig frukost. Bakade bröd igår samt en morotskaka. Brödet (och köket) doftar härligt av kanel!

Det blev en mättande frukost tillsammans med smoothie och ägg.


TV-dags!

Äntligen börjar det dra ihop sig för alla serier man följer. Hela sommaren har ju varit alldeles urvattnad på seriefronten ;-)

På TV3: 19 september - Hidden Palms (har varit rätt okej, de avsnitt jag sett... dock har jag tappat bort mig =))
24 september - How I met your mother
27 september
- Ugly Betty
30 september - Desperate Housewifes
12 oktober - Men in trees
2 januari 2008 - One Tree Hill :-P

Mobilfjant på tisdagskvällen

A)Ta fram mobilen och gå in på kontakter
B) Håll inne neråt knappen en stund o sen släpp
C) Skriv vem det blev som svar på frågorna!

Jag heter: Emma N (nästan!)
Jag gillar: Cim
Jag hatar: Berga ;)
Jag är kåt i: Ida (haha!)
Jag är verkligen superkär i: Emma (mig själv? ;))
Snyggast i världen: Jonathan (han och Günther då ;))
Tråkigast i världen: Henke Berglind (haha.. nääää!)
Jag ska satsa på: Jenny
Bästis: Johanna
Jag vill ha sex med: Linda (haha igen!)
Hatar jag mest: Karl B
Jag har en hemlighet med: Nina
Skäms jag mest över:
Ava

Nu är det fasen dags igen

Det har varit en rätt slapp sommar. Speciellt i Grekland blev det inte många knop, men vad gör det? Hur som helst så är det dags att börja på allvar igen. Känns lite roligare att träna på hösten också, av någon anledning. Någon som håller med? Det är liksom lite mysigare att kliva in i träningslokalen ...

Idag körde jag i alla fall 45 minuter coreträning hemma vilket får räcka för idag. Skall försöka komma igång igen med spinning denna vecka och kanske prova lite andra grejer som jag inte har betalt för nu när det är gratisvecka på Träningsvärkstan. Jag får se! Man kanske ska passa på att vara ute också... innan det blir för kallt :-P Många idéer!

Hej hej


Hemma bra, men varför ska det vara så kallt?

För nästan två veckor sedan for jag iväg i kjol och linne, idag är det jacka och jeans som gäller... usch! Tänk om man bodde på åtminstone lite varmare breddgrader?

Här kommer ett axplock med bilder från resan för den nyfikne! För fler bilder kan ni kika på Resedagboken :)


RSS 2.0