Appropå käringar ...

När vi var på ICA Gourmet i söndags var kön till kassan ganska lång och endast en kassör satt där och arbetade febrilt med att dra varor. Till slut kom en brud och öppnade en till kassa varpå en käring på 70 år utbrister, till killen som sitter i kassan.

- Ja det var då på tiden. Kunde du inte ropa på någon eller? Du har ju en sån där mikrofon där i kassan.

Kassören svarar trevligt att det inte finns fler som jobbar idag, att de bara är två stycken i butiken. Käringen gnäller vidare om att hon handlat där i 40 år och att det minsann aldrig varit sådär dåligt organiserat.

Och för att dra in på ett sidospår så: varför drar alla äldre till med det för? Kommer det ploppa upp ytterligare en ICA-medarbetare bara för att hon vräker ur sig att hon minsann varit kund där sedan hon flyttade hemifrån? Det är likadant med kunderna jag pratar med i telefon ibland. De har minsann abonnerat på tidningen i 50 år och därför borde de få betala autogirot i efterskott eller få flera stycken jubileumsgåvor. Alldeles som att en tidning trycks gratis....

Åter till ICA-incidenten. Medan tantjäveln mal på där i kassan och blockerar kön ännu mer blir jag bara mer och mer irriterad och vill egentligen fräsa något otrevligt åt henne i stil med att hon själv kan organisera butiksjäveln om hon nu handlat där sedan stenåldern. Men det gjorde jag inte för då hade Jens blivit sur ;-)

Jag gick snällt och packade ner våra varor istället medan jag surt blängde på rollatorkäringen. Sen gick jag och svor på hemvägen över att folk tammefan är för oförstående gentemot oss som jobbar inom serviceyrken.

Det vräker ner

Tisdag eftermiddag och regnet öser ner. Imorse var kroppen så tung att jag inte masade mig upp förrän 7.04 vilket gjorde morgonen en aning stressig. Det känns kallt här på VK idag även och jag gruvar mig redan för att traska de 2 kilometer  (hur fan säger man?) jag har hem i eftermiddag.

Nej, kanske dags att koppa in sig på telefonen efter lunchen då!

Min kropp är en rivningskåk

Efter helgens frossande kände jag att det var dags att göra någonting utöver promenaderna till och från jobbet så jag gav mig ut på en liten runda ikväll. Tanken var väl egentligen att försöka springa så långt jag orkade men det tog stopp tack vare mina knän. Det värkte en aning i dem så jag ville inte pressa på för mycket, trots att jag vet att det med största sannolikhet är "spöksmärtor". Det vill säga smärtor som kryper fram tack vare att jag är otränad. Lika bra att ta det säkra före det osäkra dock.

Jag joggade på i långsamt tempo en stund för att sedan stanna och stretcha. Sedan fortsatte jag och vände tillbaka efter en stund och stannade på samma punkt där jag stretchat första gången. Därifrån gick jag hem. Totalt var jag väl ute 45 minuter ungefär. Tog ingen tid utan kollade klockan när jag kom hem.

Hade iPoden idag men jag vet inte, känns som jag blev ofokuserad och att den passar mig bättre när jag enbart skall promenera. Tror jag skall skippa den i fortsättningen ändå, när jag skall jogga!


Veckans skobegär

Ge mig dessa!(laredoute.se)Urusel

Helgen har varit usel på många sätt. Har ätit dålig mat + massa annan skit hela tiden. Hade det bara varit en dag hade jag inte grämt mig över det. Men det har varit godis och skräp i dagarna tre. Inte bra.

Träning då? Nej skulle inte tro det. Det sket sig också trots att min ambition var att ge mig ut på en joggingrunda idag. Kommer ju aldrig orka springa nåt slags lopp i form av Vårruset eller liknande nästa år om jag ska snigla på i den här takten. Det enda man kan göra är ju att sparka sig själv riktigt hårt i arslet och skärpa sig.

Tror jag ska ge mig själv godisförbud ett tag framöver med start från imorgon. Har det gått bra en gång kan det väl gå igen va? Det kan behövas med tanke på hur mycket jag vräkt i mig den senaste tiden. Behöver en paus från allt socker, haha! :-) Det låter kanske som jag ätit godis varje dag, men riktigt så illa är det inte, hehe.

Nåja, mindre skit och mer rörelse så kanske jag presterar lite bättre än vad jag gör nu!

Måndag imorrn... jag längtar inte. Två veckor till...

Vi skiter i all ordning och lag

Det är svinvarmt i lägenheten. Jag har ätit massa onödigt godis och sköljt ner med Fun Light. Jag borde jogga men skyller på att jag måste ha iPoden. Jens är hos Danne och dricker öl. Jag har tråkigt, jag vill också bli full mitt i veckan och stinka gammfylla på jobbet imorrn. Eller inte riktigt kanske.

Dagens hat: Folk som envisas med att betala med 500:ingar när de köper en annons för 29 kr.

Dagens låt

Imperiet - Innan himlen faller ner

äääh. Hejdu!

?

Är jag skoningslös och jävlig? Jag trodde jag framstod som ganska snäll ändå.

Sova.nu

Violent Pornography

Ahh.. System of a Down. Kan inte hjälpas att jag nog tycker Mezmerize är den bästa plattan ändå.Onsdag

Jahaja. Lillördag igen och halva veckan har snart gått. Plötsligt känns det som om det inte alls är så långt kvar här på VK. Fast jag vet att sista veckan kommer vara seg som sirap. Det är alltid så.

Jag kollar på resor till Kreta med Solresor, har någon rest med dem? Åsikter? Problemet är väl att flyget från Sverige går 06 på morgonen från Arlanda. Vad gör man på Arlanda en hel natt liksom för jag vet inte riktigt hur man tar sig ner ända härifrån så man möjligtvis skulle kunna tajma avfärd. Sedan kommer man även hem 03 så det är ju också segt. Men ja... man kan väl härda förstås om det blir så.

Nä lite låtsasjobb då kanske?

Jogging del 3

Nu har jag gjort det igen. Joggat! Och det gick utan större problem. När jag nästan var hemma så kände jag liksom hur värken i benen försvann, andningen gick förvånansvärt lätt och jag hade nog orkat en bit till. Men jag gav mig där med tanken att hålla mig till samma distans ett tag för att sedan utöka.

På tre joggingturer har jag lyckats pressa ner tiden med ungefär 1 minut. Springer fortfarande långsamt, men det får ta den tid det tar. Mitt mål är att springa 1 km på 7 minuter. Nu tar det 8 min och förra måndagen då jag tog tag i saken tog det ungefär 9 min per kilometer.  Det är nog ingen omöjlighet att klara målet innan denna sommar är slut.

2.5 km landade jag på idag, inkl uppvärmning. Det tar sig sa mordbrännarn!

Snabbast i stan

På lunchen vräkte jag i mig en kycklingsallad och sedan hoppade jag upp på Josefins Monark och trampade iväg i ilfart. Endast några pensionärer som envisades med att ta upp hela cykelvägen sinkade mig en aning. Välhos polisen hade jag turen nog att endast ha två före mig i kö vilket gjrode att passproceduren också gick smidigt. Sedan trampade jag till VK igen och var här precis då min lunch tog slut. Timing är mitt andranamn.

Jag såg då inte frän ut på mitt passfoto men vem bryr sig? Om en vecka ska jag hämta det, så då måste jag låna en cykel igen... hähä. Visst hade det varit smidigt om jag hade haft en egen cykel? Måste fasen införskaffa en. En som är lätt att trampa och av tantmodell så man slipper sitta framåtlutad.

Jag har varit här en halvtimma nu. Min telefon har inte ringt en enda gång. Vad är det med folk?

Hej!

Ska bara ...

Just nu borde jag:

 • Duscha
 • Kolla om det finns någon slags lunch till imorgon
 • Handla lunch om det inte finns
 • Gå och lägga mig i tid
Men istället sitter jag här och glor på resor. Just nu står det mellan Kefalonia och Thassos. Synd bara att resorna fortfarande är dyra. Men det kanske blir bättre om ett par veckor. Men jag vill boka nuuu, så man inte blir utan! :-P

Förresten är jag sjukt nöjd över den nya tv-bänken.Lägg märke till katten som sover under mattan!


Hur står man ut?

Nu längtar jag mest hela tiden tills man får sluta samt ev fara iväg utomlands och bara slappa. Men det är tre veckor kvar vilket känns som en evighet. Visst är jag glad att jag fick det här jobbet och jag trivs. Förutom nu då man bara längtar bort hela tiden.

Idag ringde jag banken och jag får hämta ut en ny internetdosa på en gång. Tur för mig! Den jag har nu är nämligen glapp. Därför ska jag smita ifrån jobbet en 45 min tidigare eller så för att hinna dit innan de stänger. De stänger ju lämpligt nog också 16 på sommaren. I och med det är det inte allt för länge kvar tills man får gå hem. Vilken lycka!

Någon dag här i veckan är det väl läge att fixa ett pass också. Skall låna Josefins snygga svarta Monark och trampa iväg till polishuset på. Vad enkelt det hade varit om man hade gå över vägen vid Preem. Men icke, här måste man ta sig runt hela Västerslätt, vilket skulle ta hela lunchen till fots. Därför är jag fräck nog att jag ber att få använda andras cyklar, hähä.

Nej, man kanske skall försöka sig på att se viktig ut en stund... ehm..

Hejdu, hejdu!

Lantligt

Igår for vi som sagt till Växtholm och hälsade på Jens mamma som bor där ute på semestern i sitt barndomshem. Vi grillade trots att det regnade och sedan satt vi på verandan och myste med lite vin, kaffe och tårta. Idag har vi solat lite och jag har flashat omkring med mina kritvita ben. Första gången de såg solens ljus denna sommar nästan. Ikväll blir det grillning igen och imorrn är det som bekant måndag igen.


Yens grillar.


Vår gamla "fosterkatt" som vi tog hand om förra sommaren.
Trivs ute bland råttor och skog!

Playa del Växtholm


Lördag

Har spenderat förmiddagen med att klicka runt på resmål, otippat? Nu skall vi snart fara iväg till Växtholm för att fira Jens mamma som fyllde år förra helgen. Det blir lite mat, vin samt ost och kex. Får se om vi kommer hem ikväll eller imorgon. Lika bra att stanna kanske så kanske man får sig lite färg i ansiktet om solen behagar skina imorgon med!

Cheerio.

Lush!

Äntligen har jag lite nya hyginprodukter! Det bästa av allt är att det inte är testat på djur samt  färskt!

Duschcreme
Rosa fotcreme

Kokostvål
Balsam

Thank god it's friday

Äntigen fredag! Som man har längtat. Snart har jag lunch och då skall jag trycka i mig enchiladasrester från igår. Gött värre. Ikväll vill jag helst dricka en öl och kolla på folk, men vi får se vad det blir. Kanske kan övertyga Jens till något, hähä.

Annars går min dag ut på att svara i telefonen som ringer ytterst sällan samt bevaka privatannonsmailen. Lite dött alltså, för ovanlighetens skull (märk ironin). Men jag roar mig med att bevaka utlandsresor istället. Det börjar dra ihop sig (som flickan sa). Börjar komma några resor under 4000 så inom kort kanske man hittar något... Det märker vi väl.

Jag ska fortsätta drömma mig bort nu.

Cheerio

Förbättring!

Gav mig ut på joggingtur idag igen med ambitionen att springa samma sträcka. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt. När jag kom till punkten där jag vände sist fortsatte jag att springa istället och tog en annan väg hem. Det resulterade i 2,3 km på ungefär samma tid som sist. Så lite snabbare var jag. Mitt mål som är att orka jogga 3 km kanske inte är så långt borta ändå!

Känner mig nöjd med mig själv!

Snabbmat

Idag snodde jag ihop mat snabbt som tusan eftersom jag var råhungrig. Det blev lax. Enkelt och gott:

2 portioner
Tillagningstid: 20 min

2 bitar laxfilé
1 liten burk kokosmjölk (eller en halv vanlig)
1 gul lök
Curry
Thailändsk fisksås
Sambal Oelek
Salt & peppar
En halv lime att pressa över


Gör såhär:
Skär filéerna i lagom stora bitar och fräs i lite olja. Lägg i löken (+ annan grönsak om man vill ha det i) och låt den fräsa med en stund. Strö över curry, salt och peppar och slå sedan i kokosmjölken. Ha i Sambal Oelek (kanske en halv tesked) och låt koka ihop en stund, men inte för länge för då blir laxen torr och trist. Pressa över lime och servera med ris eller bulgur.

Jag har inga exakta mått på kryddningen eftersom jag bara slängde ihop det här. Man får ta efter behag! Det här "receptet" har jag gjort genom att modifiera en currysås som jag brukar ha till lax i vanliga fall. Nu fick det bli allt i ett istället! Faktiskt riktigt lyckat. Curry och lax funkar bra ihop.

Något för ensamköket och/eller den som vill laga mat snabbt kanske? :-)

Mitt i

Onsdag. Dagen släpar sig fram... de flesta sitter och fikar eller läser tidningen. Rätt sjukt att det kan vara så pass dött på en arbetsplats! Men, men...

Lunch om 1 h och 15 min.

Inatt sov jag 7 timmar, ändå var jag dödligt trött imorse, varför? När jag sover 5-6 timmar hoppar jag upp ur sängen. Sjukt!

Dagens höjdpunkt på Privatmarknad

Min arbetskamrats mobilsignal - Med suntrip mot solen vilket gör att jag måste blicka tillbaka och minnas lite från en rolig fest från 2005! Därav följande bild bara för att jag är så jävla frän. Lägg extra märke till godisarmbandet.

image11

Boktips

Johanna skrev i någon kommentar för några dagar sedan att hon önskade boktips. Jag är egentligen inte så bra på att tipsa. Men jag har egentligen ganska bred smak när jag tänker efter. Här är några favoriter:

Isprinsessan
Svinalängorna
Ett hjärta av eld

Brott och Straff (Denna bör faktiskt nästan alla läsa!)
En blomma i Afrikas öken
Damernas detektivbyrå

Den oändliga historien
Ondskan
Anna, Hanna och Johanna

Jobbångesten smyger sig på igen.

Jag längtar tills jag jobbat klart på VK. Visst trivs jag, men bara för att det finns ett slut på det hela går man hela tiden och räknar ner. Kan tänka mig att det är lite annorlunda om man har en tillsvidaretjänst. Då vet man i alla fall att det inte är ett "slut" inom den närmaste framtiden och att det bara är till att jobba på.

Jag sökte ett annat kundtjänstjobb idag. Behöver verkligen söka fler arbeten men det liksom tar emot, dumt nog. Kommer antagligen stå utan jobb och framtid i höst igen. Det ger mig fet ångest. Men vi får väl se. CSN cirklar ju också, likt en asgam, ovanför skallen och väntar på att få börja picka på mig!

Vad ska jag göra nu då? Jag har ätit, softat och gjort rent duschen efter katternas pissande igen. Måste köpa annan sand! Behöver fan skuras golv här men vem orkar göra det en vardagkväll. Träna borde jag också göra men äh! Kanske en promenix? Behöver ju faktiskt handla mjölk samt frukt. Så får det bli

Cheerio


Yeah!

Jag gjorde det! Jag orkade jogga hela 2 km utan att pausa. Inte fan gick det fort, men det gick i alla fall. Låter kanske inte som en bedrift för en del men för mig är det ett stort framsteg :-) Nästa gång skall jag antingen satsa på att springa längre, eller förbättra tiden.

Regnet rann över ansiktet på mig dessutom, men det var fan rätt skönt. Nu kan jag sova gott inatt.

Det senaste

Det senaste i bloggvärlden och låtsasmedia verkar vara bloggar som endast är till för att irritera och uppröra folk. När stureplan.se tar in Alex Schulmans polacktrasa till blivande brud börjar det bli skrattretande på riktigt. Jag har stått ut med Alex hästansikte på jobbet till och från för att roa mig när det är lite att göra. För den bloggen kan vara ganska underhållande till och från. Men hennes, näe. Det känns bara som att hon skriver för att försöka komma upp i sin blivande hästs kaliber, men det lyckas inte riktigt. Det hade kunnat bli lite skoj dock. Men mitt första besök där blev också mitt sista! Polacken och Ebba von Sydow går bort!

Cheerio

Det värker

i musklerna kring bålen. Känns tillfredsställande! Borde göra något idag med, men vad? Känner ingen pepp nu när jag kom hem.

Hur som helst låg det ungefär 100 brev på golvet när jag öppnade lägenhetsdörren varav ett var till mig. Resten var till QU samt resten av grannarna. Slö-jävla brevbäraren orkade väl inte sortera ut grannarnas post från vår hög med "punkt-se"-betalningar så han/hon pressade ner allt genom vårt brevinkast istället. Så nu har jag varit utdelare i huset så folk får sina brev från skatteverket och allt vad det var. Nästa gång skall jag lägga alla i en hög i trappen sen får de skälla på posten bäst de vill.

Dessutom har kattjävlarna pissat i duschen igen trots att jag rensat kattlådan så sent som igårkväll. Duschen verkar vara trevligare att pissa i. De verkar inte gilla den där sanden. Inte nog med det så har de dragit runt kattsand samt lämna skitiga avtryck på parketten i hallen. Det tycker jag är mysigt att komma hem till!

Jag gillar mina djur men ibland är de omedvetet experter på att göra livet surt för en!

Misär.

Bakissöndag?

Inte riktigt. Däremot har jag avverkat ett corepass + lite dammsugning. Har även gjort tacopaj till middag och väntar nu på att den skall svalna så man kan skära upp den! Är jättehungrig.

Kvällen skall spenderas med lite dataspel tror jag. Och kanske en promenad, får se vad jag känner för.

Måndag imorrn. En månad kvar av arbete. Vad händer sedan är frågan. Tror att jag funderar på det minst 2 ggr om dagen. Kom i alla fall in på allt det jag sökt i höst på umu, tror att jag skall välja att läsa Jöken dock. Ekonomin känns nästan för svårt. Det är ju inte min starka sida.

Cheerio

Tvätt för hela slanten

Eftersom jag missade min tvättid i torsdag pga. after work så hade jag tur nog att få tag i en ledig tid idag istället. Inte det roligaste att göra på en lördag kanske men det måste ju göras. Dessutom har jag ju inte direkt något bättre för mig. Min plan idag är att röja undan lite i köket samt laga kryddig quorngryta till middag. Längtar redan.

Var och hämtade mina nya badkläder på ICA och de satt som en smäck. Har verkligen lyckats med mina inköp den senaste tiden. Känns bra. Nu har jag två nya bikinis att ha när det bär av till vita stränder.

Nej nu skall jag lasta ur diskmaskinen och göra fint i köket. Stor mening när jag kommer stöka ner där inför middagen? Haha.

Cheerio


Fredag!

Äntligen helg. Det firas med mjosic.

Vincent - Don't hate on me

After Work

Solen tittade fram lagomt till after work:en så man fick lite blå himmel och värme medan man avnjöt maten och framförallt ölen. Trevliga 3,5 timmar.

Helg snart. Känns skönt. Jag skall ladda med serier att attackkolla på!

Nu skall jag dock läsa mina senast köpta böcker!

Cheerio

Två dagar kvar!

Snart helg igen. Imorrn är det after work på schemat, trevligt förutom att jag börjar känna mig krasslig. Ansträngd i halsen och hängig. Kanske lika bra att man inte tränat på riktigt de senaste dagarna... Vill i alla fall inte vara borta från jobbet, det har jag inte råd med.

Imorgon far Jens. Kommer bli tomt och ensamt här hemma. Speciellt när man knappt har några kompisar... Men som sagt, får försöka roa mig själv. Kolla på serier och äta hallonkräm (med fetaost, emma), haha!

Nu ska jag fasen lägga mig.

Night!

Ni har fel, gott folk.

Här kan man läsa om försäljningen av tv.nu

Jens var till Stockholm igår och skrev på papper! Det roligaste med artikeln i Dagens Media är att läsa kommentarerna där folk spekulerat fritt i hur mycket Schibstedt köpt tv.nu för. Alla som säger sig veta, har fel, höhö.

Gillar speciellt:

"VETGIRIG, onsdag 11 juli 2007:

tv.nu har själva sagt de vill ha 100 mkr..."

Samt:

"STEFFE, onsdag 11 juli 2007:
TV.nu?? Ärligt talat har jag aldrig hört talas om den förrän den här grejen dök upp här. Jag och mina kollegor och vänner använder suveräna dagenstv.com. Kan omöjligt tänka mig att någon annan tv-sajt är bättre."

Okej, de flesta vet nog vad tv.nu är. Jag tippar på att det är dagenstv.com själva som har varit där och skrivit... *s* Pinsamt. Den sidan är enligt mig... inte speciellt bra!

Roligt i alla fall att se hur folk spekulerar i saker! ;-)

Gäsp

Tråkigt på arbetet idag. Inte händer det mycket direkt. Snart bara 1 timma och 45 min kvar.
Bloggmotivation? Näää ...

HUR kan VK göra såhär!

- Hur kan VK höja autogiroavgiften med 2 kronor! HUR FÖRKLARAR DU DET HÄR!?

Dagens mest givande samtal! Man bara skriker inombords när man hör hur de börjar babbla om sitt AG innan man ens hunnit säga hej i luren. Hur orkar man tjafsa om 2 spänn! Ja jävlar ... lite komiskt är det ju ändå att man orkar ringa och gorma över det. Ett roligt mail fick jag också om höjningen. Smyghöjning alá 70-tal tyckte brevskrivaren... hehe. Ser inte hur man smyger med det när 11.000 abonnenter får brev om saken!

Hemgång om 35 min! Finally...

Ingen promenad

Kände mig peppad på att ta en till tur med stavarna idag, om än bara 30 minuter. Men efter maten blev jag såklart för slö och satte mig vid datorn för att omvärldsbevaka lite.

Dock blev det 20 minuter på min stepper, bättre än inget! Imorrn blir det spinning! SKa försöka få in något mer utöver promenaderna till och från jobbet 2 dagar till i veckan (förutom spinningen) oavsett om det bara är något lätt så som en till promenad eller lite på steppern. Får väl se hur bra det går!

Förra veckan åt jag förresten bara godis en dag. Tammefan rekord! Brukar ju bli både fredag och lördag annars :-P Gärna söndag med om man är bakis eller har söndagsångest, hähä.

Men lite bättre matvanor måste jag få in igen. Blir ju lätt att man slappar till det på sommaren.

Appropå mat så är jag hungrig nu. Kanske någon form av kvällsfika så man inte lägger sig med kurrande mage. Det är nog bland det värsta som finns!


4 dagar kvar & lasagnemästaren

Fyra dagar kvar av vecka 7. Redan nedräkning till helgen! Dagen har ändå gått bra trots att det blev lite hetsigt där när folk stod på kö ett tag. Inte lätt att vara så gott som ensam i disken då.

Nu väntar jag på att min lasagne skall bli klar. Jag har kommit fram till att jag kan lägga lasagne till listan med mina paradrätter. Enchiladas ligger dock etta än så länge! Jag är sjukt grym på att göra lasagne. Det är nästan så jag förvånar mig själv.

Läste på vk.se att det är folkstorm till solresorna nu i sommar, tack vare vädret. Kanske inte så stor chans att man får en resa dit man vill, då i slutet på augusti, men jag hoppas fortfarande.

Kom igen nu solen, skin för i helvete så folk vill stanna hemma!

Cheerio

Hä.

Måndag morgon. Känn peppen!Tacos, stavgång och blåsväder

Inget vidare väder idag heller. Det blåser snålt och är inte speciellt mysigt ute. Tog mig dock ut på en 40 minuter lång promenad med stavarna, mer var jag inte motiverad till. Skönt ändå att jag åtminstone tog mig iväg. Hade lika gärna kunnat bli soffläge hela dagen!

Till middag blev det tacos, typ. Nachos + köttfärs + grönsaker snarare.

Jobb imorrn. Vecka 7 av 11. Jag har varit där nästan två månader nu! Undra vad man skall göra av sitt liv sedan?

Nä nu ska jag hälla i mig lite vatten så kanske min huvudvärk släpper. Friskluften gjorde då inte susen, tyvärr.

Cheerio.

Ganska skönt ändå

... att jag skippade gatufesten och stannade hemma!

Idag skulle vi fara ut till Mio Möbler för att kika om de hade något vettigt på REA, målet var en tv-bänk. Men icke. De har minsann stängt på lördagar. Hur går det ihop egentligen. Borde inte lördag vara en dag då massor med folk vill handla? Sjukt.

Missnöjd över att det var stängt och med regnet piskandes i ansiktet traskade vi in på Godishuset och köpte massa godis istället. Sedan tog vi bussen hem igen. Fick åka gratis trots att vi inte hittade biljetterna. Busschauffören kände igen oss! Dock körde hon som om hon var bakfull (eller kanske full?) både dot och hem.

Resten av dagen har spenderats framför tv och dator, patetiskt nog. Men ändå rätt skönt. Har ingen ork att jäkta iväg på massa evenemang när det är sådant här tråkigt väder. Vi delade på en pizza till middag och såg en film. Vad den hette har jag redan glömt. Men den var rätt bra, haha!

Imorgon måste jag försöka mig på någon träning eller åtminstone röra mig på ett eller annat sätt. Hoppas det inte kommer ösregna. Då kan man ju ta sig ut på en liten promenad i alla fall!

Nästa vecka blir jag även gräsänka. Jens skall iväg på begravning på fredagen och sedan vidare ner till Göteborg några dagar. Tråkigt att vara ensam i drygt en vecka, men men. Jag får väl försöka roa mig själv bäst jag kan.

Nu svider ögonen.

Nattmössa på.

Mätt i magen & glassbollar

Det blev Take Away från Great Eastern idag. Det var nog närmare ett år sedan jag åt kinamat senast! Gott var det i alla fall och spymätt blev jag. Så pass mätt att jag somnade som en släggad gris i soffan efteråt. Sedan såg vi på film och lite TV och nu sitter jag här. Har borstat tänderna och tänkte gå och lägga mig.

Först måste jag dock delge min besatthet av en pryl som jag tror skulle vara grym att ha. Nämligen en Glassboll! Hur coolt vore det inte att ha en sådan, va?! =D Om ni klickar på länken kan man se en film från en användare också, så den funkar ju. Me want.349 kr på coolstuff.se

Fredagsregn

Idag är det inte direkt något trevligt väder. Givetvis kommer det vara pissigt hela helgen när det varit kanon under veckan. Typiskt ...

Jag drömmer mig vidare bort till Greklands ö-värld medan jag väntar på att telefonen skall ringa. Det är dött som i graven, nästan. Jag längtar hem. Till soffa, tv, film och kinamat. Jag ska äta onyttigt ikväll, oh yes! Sedan vette fasen vad som händer resten av helgen. Förmodligen inget särskilt, som vanligt. Lika bra kanske, man sparar ju pengar!

Det suger lite i magen. Tror jag skall ta mig en banan!

Cheerio

Doh

Idag somnade jag efter maten, det var ett tag sedan nu, och vaknade för 20 minuter sedan. Irriterande. Dessutom blev det ingen spinning. Men men, jag får väl leva med det!

Ah, fredag imorrn. Denna vecka har gått snabbt ändå! Fem veckor kvar ...

Jag drömmer om sandstränder och vita sockerbitshus hela dagarna och har nog klixat runt på varenda resesida som finns. Det lutar åt Grekland just nu. Kanske Kreta för enkelhetens skull. Huvudsaken man får lugn och ro samt några bra restauranger inom räckhåll!

För resanLite snyggare "skal" för passet kan väl inte skada? Passficka för 119 kr
Skulle behöva en sådan här neccessär, som man kan fälla ut och ha plats för det mesta i!
Röd passar mig :-) 199 kr.Kanske något för mig? Haha! 145 kr

(bilder bluebox.se)

Kvällspromme och glass

Efter en middag bestående av torsk och ris blev det lite tjittjatt på internätet med Erika J, även en gemensam underklädesbeställning från UK råkade äga rum...

Sedan tog vi oss en promenad, jag och Jens. Ingen direkt anstängande, men huvudsaken man rör sig lite. Avslutade med att hämta ut ett paket och äta en glass (som kompensation för den otroligt ansträngande motionen) vid järnvägstorget.

Nu är det väl snart dags för sängen. Lovsjunger fortfarande vår fläkt. Utan den skulle man få byta laken var och varannan dag!

Dagens låt: Running Wild - Pirate Song

 

Härligt

Det är härligt att stiga upp på morgonen och gå till jobbet i 20 graders värme redan klockan halv åtta på morgonen. Varför kan det inte vara sommar jämt? :-)

Det enda som smolkar min bägare nu är att jag inte är ledig, som jag tjatat om förut! Hade varit skönt att slappa i en solstol idag. Men å andra sidan är det ganska skönt här inne med. Svalt och behagligt trots att vi sitter i en inglasad byggnad.


Tisdag

Dags för spinning igen med andra ord. Fötterna svider dock. Men jag skall nog lyckas genomlida skiten ändå! Kommer antagligen vara tokhett också i och med att det är över 20 grader ute. Men va fan, lite extra svett har ingen dött av.

Först lite uppladdning iform av pasta.

Cheerio suckers.

Uppdatering: Kan säga att det inte är skönt för fem jävla öre att spinna med vätskeblåsor under trampdynorna. Trodde fötterna skulle ramla av där ett tag. Men nu är det över och jag gör aldrig om det igen kan jag ju säga! Fi fan... mina stackars fötter. Hur ska de palla att bära mig till jobbet imorrn?

Nu kesomacka med kalkon.

Böcker

Är som sagt sugen på att köpa lite nya böcker. Har ju lyckats läsa mer nu än vad jag gjort på flera år. Har en bok kvar att läsa ut, men att ha några nya på vänt är ju inte direkt någon nackdel. Jag har ju lika bred smak för böcker som jag har för musik även. Ibland vill jag läsa något lättsamt och andra gånger vill jag gräva ner mig i verklighetsbaserade romaner eller facklitteratur. Följande skulle jag vilja läsa:

Fettpaniken - Verkar väldigt intressant
Läppstiftsdjungel - Tjejigt :P

Muffins & Smoothies - Hur bra kombination är inte det här? :D
Labyrinten

Först skall jag dock läsa klart: Jag minns att jag sprang av Ron McLarty.

Ösch!

Idag är det ingen bra dag. Eller, det går bra att jobba men kroppen känns helt i obalans. Är skakig och har lite yrsel. Jävla låga blodtryck som skall jävlas med jämna mellanrum (bra ordförråd). Inte för att jag vill ha högt, men gärna normalt istället för extremlågt.

Skavsår har jag också av mina nya sandaler. Kanske inte så smart att ta dem när man måste gå raskt till jobbet.

Snart är lunchen slut, då är det 3,5 timmar kvar av arbetsdagen.

Hepp, hepp!

Musik, hemmagjord troccadero & lite garderobsstädning

Söndag. Helgen gick alldeles för fort som vanligt. Ingen träning har det blivit heller, men det gör inget. Istället har jag plöjt igenom massor med musik, druckit Soda Streamad troccadero och lyckats strukturera upp garderoben lite. Jag inser att jag har alldeles för lite långärmade vardagströjor. Men nu behövs det ju just inga sådana kläder så det får vänta till hösten med sådana inköp!

Känner mig inte taggad inför en ny vecka med jobb. Jag vill vara ledig! Jag ska inte gnälla tycker väl en del. Men det skiter jag i, hehe. Fattar inte hur man skall orka jobba resten av livet ... Samtidigt vill jag jobba och inte vara en sådan som går hemma och lever på andra. Nåja, kanske hittar man det man vill göra tids nog.

Mina planer för de närmaste veckorna är:
 • Beställa böcker
 • Dra hem några nya schyssta album
 • Spara till utlandsresan (hela 50 kronor ligger i min nya "sparbössa", haha!).
 • Skippa gatufesten (nu är det bestämt, lägger de där 100:ingarna på resa istället).
 • Gå in mina nya skor
 • Sola på balkongen
 • Svara i telefon och göra dödsannonser
 • Sura för att "alla andra" får semester och kan fara till exempelvis Göteborg, utan mig!
 • Komma igång med lite kreativ matlagning igen så ni får ta del av mina fantastiska recept.
Nu lite mer klixande på internet samt soul och reggae i örat!

Cheerio!

RSS 2.0