Bara man planerar lite och laddar i förväg går det oftast bra. Står man där med massa skit (t.ex bröd) i skafferiet så är det lätt hänt att man tänker att det inte gör något och trycker två mackor till frukost istället för bättre alternativ ur GI-synpunkt.
Dagens matplan ser ut såhär:
Frukost: Keso + varma bär samt ett kokt ägg
Jobbfika: En kopp svart kaffe
Lunch: Tonfisksallad inkl ägg och keso
Mellanmål: Ca 0,5 dl torrostade jordnötter
Middag: Baconinlindad köttfärslimpa + grönsaker
Kvällsmål: Keso med frukt alt. smoothie
Keso är min bäste vän som ni kanske förstår. Och som ni även ser så svälter jag mig inte direkt :-P
anna
Planering är det ända som fungerar när det gäller matvanor! har man en plan klarar man att hålla den! :)
ullis
Kanonbra tjejen!
Jag känner PRECIS samma sak, jag är så enormt taggad. Tack så mycket by the way ;o)
Till lunch åt jag en jättegod köttfärssås med gul lök och kikärter och fetaost, det var jättegott.
Mums, ett helt nytt recept.

2