Söndag = tvätt

Idag skall jag tvätta upp allt vi ska ha med oss utomlands, och lite annat förstås. Måste köpa nytt kombinationslås till resväskan också för det har jag ju lyckats slarva bort. Ska släpa med mig Jens på en sväng idag tror jag. Handla solkräm, myggmedel och lite sånt crap.

Knäppt egentligen. Minns ni tiden för "längesedan" då det inte ens fanns några affärer (förutom Åhléns) som var öppna på söndagar? Dagens kids minns garanterat inte.

Annars händer inte mycket alls. Somnade som en släggad gris framför Criminal Minds inatt och sedan vaknade jag för drygt 1,5 timmar sedan. Märkte knappt när Jens kom hem :-P

Kanske borde promenera idag med. Ser väl vad det blir. Lär ju bli lat innan den här dagen är över.

Kommentarer
Postat av: Josefin Louise

Jag minns faktiskt när det inte var öppet på söndagar. Många affärer hade stängt på söndagar när jag var liten. Ha så trevligt utomlands!

2008-05-18 @ 13:06:50
URL: http://josefinnorstedt.blogg.se/
Postat av: Marie

vädret suger nu :(

2008-05-18 @ 15:52:57
URL: http://mariejhk.blogg.se/
Postat av: Annika

hehe hemma i kga är det fortfarande helt stängt i affärerna de flesta söndagarna :) Fina kläder du köpt! Söndag är verkligen en tvättdag, vad kul att du skrev det, skrev det också precis i ett inlägg :) Har skickat mail till dig nu ang bloggdesign! Så nu har du att göra efter resan :)

2008-05-18 @ 16:46:49
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Shiromi

Hej! Tack för att du svarade! Är det omöjligt att få samma layout som Josefin Louise, fast i mer bruna jordnära färger och det två högra fjärilarna i nån snygg rosa passande färg?

2008-05-18 @ 17:35:16
URL: http://shiromi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0