Tvätt, dåliga vanor och videoblogging

Jag somnade ju såklart tidigare idag. Skulle kika på en film på TV mitt på dagen men det var ju intressantare att kolla vad som hände innanför ögonlocken istället, hehe. Vaknade av att Jens kom hem med den kycklingsallad till mig. Gott. Drack dock läsk till... Inte bra alls.

Har helt kommit ur min nyttiga fas alltså. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att inte falla tillbaka i träsket gång på gång. Jag skäms över mig själv. Känns som att jag varje dag vräker ur mig om att jag ska börja om etc. Men misslyckas. Måste motivera mig på något bra vis. Vill inte gå upp alla kilon jag gått ner. Snacka om misslyckande i så fall...

Har tvättstugan idag med. Boring. Tycker bättre om att ha tvättstugan mitt på dagen så det är bortgjort. Men det blir gött med lite nya kläder. Det ekade tomt i troslådan kan jag ju meddela.

Vad händer i veckan då? Jo jag ska väl ta tag i min viktjakt återigen, träna lite, jobba och försöka promenera en del. Det ilar fortfarande i mina öron, växelvis mellan höger och vänster så jag håller bara tummarna att det går över. Det är mössa som gäller i alla fall så det inte blåser rakt in i dem.

Har suttit och glott på videobloggar nu på Youtube. Lite roligt ändå. Hehe... tänker inte hänga ut någon speciell men de flesta handar ju om samma saker. Tänk om jag skulle videoblogga?! Det kommer aldrig att ske, men det skulle bara vara fyllt med svordomar och massa epa-funderingar.

Nä nu blir det nog någon film!

Hej på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0