twentysomething
Indisk kycklinggryta
4 portionerimage77
4 kycklingfiléer
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 litet blomkålsstånd (eller ta fryst)
olivolja
1 msk curry
2 tsk spiskummin
1 burk krossade tomater
8 dl kyckling- eller grönsaksbuldjong
1 dl rostade solrosfrön

Tillbehör: Grekisk eller turkisk yoghurt

Tillagning

Skär kycklingen i små bitar. Hacka lök och vitlök samt bryt blomkålen i lagom stora bitar. Bryn kycklingen i lite olivolja så de får färg. Tillsätt all lök, curry och spiskummin och rör om. Häll i krossade tomater samt buljongen och låt koka ca 15 minuter. Lägg sedan i blomkålen och låt det koka ytterligare 2 minuter

Strö över solrosfrön och servera med en klick youghurt

Tips: Var lite försiktig med buljongen. Häll på lite i taget för att se hur vattnigt det blir. Man vill ju inte att det ska bli soppa!
maria

Såg riktigt smarrigt ut :)

Linda

ÅÅH! Ser jättegott ut. MmmmMm. själv håller jag på att gå ner i vikt... får smaka det sen :P checka gärna in min -13 KG Viktminskninsblogg om du pallar :)
Kram, Linda

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress