Kommer definitivt göra detta igen! Har kommit fram till att man nog kan använda detta recept till att göra "tortillas" med. Jag vet inte hur bra det skulle gå att vika dem, men man kan ju alltid äta med kniv och gaffel!
4-5 portioner
6 ägg
400 gr keso
4 dl riven ost
salt, peppar, övriga kryddor (jag tog pizzakrydda utöver salt och peppar)
Tillagning:
Dela på ägggulor och vitor i varsin bunke. Blanda gulorna med keso som du låtit rinna av en stund innan. Mixa detta med mixer alt. mixerstav. Mixa sedan i den rivna osten och kryddorna.
Vispa äggvitorna hårda och vänd sedan ner dem i ost- och äggsmeten. Blanda försiktigt. Bred sedan ut i en långpanna som du innan täckt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i ca 20 min på 175 grader, eller tills den fått fin färg.
Lägg sedan på tomatsås och de tillbehör du vill ha. Precis som på "vanlig" pizza. Grädda sedan i ugnen tills osten ovanpå har smält.

Här har jag tacoköttfärs, tomater, lök och ost på.
Lina
Mums, det ser jättegott ut!
Såg också receptet hos Anna, ska nog testa det framöver tror jag. :)
Anna
Åh vad kul att du tyckte om det också! :D Den ser smarrig ut din pizza. Och ja, man blir verkligen supermätt på den och det håller i sig. :)
Karoline
oh, måste jag lätt prova! :P
emmy
jag testade oxå den efter att sett den på annas blogg, sjuuukt god! nästa gång ska jag ha tomat, mozzarella o parmaskinka på! mums! Trevlig helg!

4