Mulet och myntsamlande

Idag blir det minsann ingen middag på balkongen i eftermiddagssolen. Himlen är grå och jag kände några regndroppar när jag gick hem från jobbet. Nu vräker det ner så det var tur att man hann innan det började. Lite småskönt med regn ändå, huden får vila lite.

Fick även ett nytt Master Card idag med posten. Med både magnetremsa och chip, som tydligen skall vara säkrare enligt Länsförsäkringar. Snyggare än det gamla var det ju i allafall, och det är ju huvudsaken ;-)

Igår räknade jag även alla enkronor och femtioöringar som vi samlat på oss i sådana där Pringlesburkar här hemma. De är förträffliga att samla mynt i. Stötte även på några femmor och en ensam tia i samlingen (fantastiskt). Hur som helst är det början på en liten resekassa. Den ligger nu på hela 680 kronor :-P Men min tanke är att samla tior och femmor från och med nu så har man kanske några hundra kronor till i fickpengar om det nu skulle bli någon utlandsresa när jag slutat jobba. Jag tycker Cypern eller Grekland verkar mest lockande för tillfället! Det är några stycken på jobbet som varit utomlands och man blir ju en aning sugen!

Dags att inta lite middag kanske? Något med kyckling blir det idag!

Cheerio


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0