Har ni hört den förut?

Aldrig mer

Jag var duktig och höll mig endast till vin på festen hos Erika och Nicklas. Sedan var jag dum nog och tog en enda liten drink på Rex. Ja vad händer? Magknip i vanlig ordning, så det var bara att gå hem. Klockan var visserligen över 01 så det spelade väl inte så stor roll. Men natten till söndag fick jag lida, vill jag lova.

Jag tål inte sprit, det är bara att inse. I alla fall inte om jag druckit något annat innan. En drink går väl bra om jag är nykter, men inte annars. Men lär jag mig? Njä, oftast har jag glömt det efter ett par glas.

Igår blev det en dag i sängen med baksmällan från helvetet som enda sällskap. Tror inte att jag tog mig upp förrän vid 16-tiden. Sedan åt vi bara skräpmat och godis hela kvällen. Så då fick jag ont i magen av det istället och låg och vred mig innan jag lyckades somna. Usch. Inget mer godis nu förrän julafton... blir äcklad av tanken på att äta.

Idag har jag dessutom sjukt ont i halsen. Om det beror på att man sprang halvnaken ute i lördags eller på gårdagens baksmälla med tillhörande uppkastningar vet jag inte. Det smärtar i alla fall och nacken är öm. Sjuk kan jag ju inte bli nu!

Well, well.

Är huvudet dumt....

Kommentarer
Postat av: Katja

Huga. Var lite bakis jag med i söndags, var ju hos morfar och firade, efter bilden togs plockade han fram brännvinet ;) Både ja o mamma o jocke vart lite i farten när vi skulle åka hem. Heeehe. Somnade ju typ vid 19 sen, också cool! :P

2007-12-17 @ 11:24:38
URL: http://candygal.blogg.se
Postat av: Erika

Ja det är ju faktiskt rätt skumt att man ALDRIG lär sig. Samma sak varenda gång och klassikern "jag ska aldrig mer".... har man väl kört ett tusental gången ungefär.
Men snart är det juldagen... hihi

2007-12-17 @ 11:44:00
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0