Jag lever OCH lär

Läste jus om några kost/träningsexperters vanor på Aftonbladet. Intressant och jag gillar nog Blossoms svar på frågan om hur man skall komma igång med bättre kost och träningsvanor:

Sluta dalta med dig själv. Kan du inte lägga ner tid på träning och kost då kan du lika gärna hoppa över. Man måste avsätta lite tid och kämpa sig iväg, men när man väl fått in rutinerna känns det inte lika tungt.

Samt även detta citat:

– Du måste vilja, ingenting är gratis.

Kan inte annat än hålla med. Just do it säger jag bara. Man kan inte hålla på och skylla på saker som tidsbrist och annat jämt. Visst, ibland har man inte tid. Men nog har de flesta tid att träna 1-2 timmar i veckan i alla fall. Minst. Man blir inte mer vältränad och får bättre matvanor av att komma med undanflykter jämt och ständigt.

Själv känner jag att jag borde göra ännu lite extra för att nå dit jag vill. Känns inte riktigt optimalt så som det är nu även fast jag faktiskt gör bra ifrån mig och har varit ganska duktig nu sedan nyår med några fallgropar här och där men det måste man ju ha ibland så man kan komma tillbaka med ny energi. Huvudsaken de där fallgroparna inte blir till månader så man går upp allt man gått ner!

Man måste lära sig hitta sin väg. Men i början är det viktigt att ge sig på att det SKA gå. Det får inte finnas några andra möjligheter än att det ska fungera. Ställ in siktet på framgång helt enkelt! Då lyckas man också. Som jag har gjort och kommer göra!

Kommentarer
Postat av: Fredricas Modeblogg

sv: Mm, visst är det tråkigt. Vill ha sol ju!! ;) Såg du att du kan tävla om ett halsband från Miss Dee värt 569kr på bloggen? Kanske gör din dag lite roligare ;)

2008-07-09 @ 15:43:56
URL: http://fredriiica.blogg.se/
Postat av: N I C O L E

Mmm :)

2008-07-09 @ 16:08:14
URL: http://kiwiz.blogg.se/
Postat av: Helena

Skrev precis ett inlägg om samma saker :-) Gillade att Blossom var den enda som var lite hård.. de andra hade ju bara text book answers..

2008-07-09 @ 20:43:00
URL: http://leetaah.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0