Ensam

Jag är ensam hemma. Jens är ute på bravader och jag sitter här och är tråkig. Suck. Men, jag ska roa mig med Idol åtminstone, trots att det känns trist nu när inte Daneil är med längre... bittert.

Borde börja med julkorten också. Men motivationen infinner sig icke! Men vi får se. Kanske skär till dem åtminstone!

Äh, orkar inte ens skriva nåt längre inlägg idag!

Cheerio!

Hilarious.

Jag fick ett slemmigt mail på NL:

Hur är läget hos dig dåra ? ...Du kanske tycker detta är lite väl framfusigt vilket det oxå är...men på grund av tidsbristen finns inte "tid" att mejla fram och tillbaka flera gånger bara för att ta de lite lugnare

Nu undrar du säkert, vad är detta för ett pucko, haha, med all rätt oxå...men saken är den att jag och min kompis kommer till Umeå på onsdag nästa vecka (5/12) för att se spelningen med Nightwish...vårt problem då, jo det ligger i att hotellen är fullbokade och vi söker därmed några partysugna spontana härliga tjejer att sova hos...vi är två helt normala killar, båda har tjej på hemmaplan men är alltid öppna för nya bekantskaper...det är ju trots allt ett helt annat riktnummerområde haha

Om detta på något sätt låter intressant, lockande eller om du och någon av dina kompisar kan tänka er att bara hjälpa två schyssta killar med tak över huvet och en varm säng...ja då kan du väl höra av dig

Tycker du att jag verkar helt jävla blåst så får du gärna höra av dig ändå

kram så länge / J



Alltså... karln är 32 år och tjatar om att "det är ju faktiskt ett annat riktnummerområde".  Och ... vem går på att ALLA hotell/pensionat i Umeå är fullbokade på en onsdag? Jag undrar hur många mail han skickat ut även. Desperat.



Mer kyla

-13 grader visar termometern på idag. Huu... gruvar mig redan för att gå ut. Igår när jag var en sväng till stan för att fika tänkte jag handla ett par handskar men avstod för att det var ju en grej att önska sig i julklapp liksom. Nu ångrar jag mig. Jag har bara fingervantar, och det räcker fan inte till nu. Jag har blivit pjålig (eller vettig?) av mig på senare år. Förr sprang man runt utan mössa och vantar i -15. Nu pälsar man på sig som aldrig förr.

Men å andra sidan. Jag väljer hellre kyla och snö framför gröna gräsmattor och underkylt regn  i december. Det är mer naturligt såhär. Även fast mitt ansikte är torrt och sprött och torra fläckar har uppstått här och där på min hud. Propyless är min vän!

Skola idag med. Idag skulle alla komma och plugga. Vi får väl se hur länge man ids sitta. Varför ska jag sitta hela dagen om de andra inte varit där 2 av 3 gånger. Jag ska ta reda på de svar jag saknar och sedan drar jag! Evil. Äh!

Dags att dra i sig lite frukost kanske. Ligger bra till tidsmässigt idag! Som igår! Det är helt otroligt.

Hadela

and the high heels fit you now

Oh this life seems so rare,
taking turns, giving lights when you´re scared
but sometimes not, something's wrong, some grow strong
sometimes not, something's wrong, you grow strong.
I know this is rain


Kyla

Imorse var det sjukt kallt ute när jag gick till skolan. Och det är fortfarande kallt, jämfört med förra året då gräsmattorna låg gröna i december. -10 känns när man bara har fingervantar kan jag säga!

Well, blev i alla fall lite pluggat idag på skolan. Skall sitta imorgon med hela gruppen också, förhoppningsvis. Då kanske det går in lite mer info. Känner mig så disträ och less på pluggandet redan. Men så här är det ju alltid just innan jul. Men det är väl bara att försöka nöta in så mycket man kan. Sedan får det bära eller brista.

En aning produktiv

Trots att jag sov ganska länge har jag hunnit med att anteckna mig igenom en videoföreläsning i utsökningsrätt. Spännande värre. Dessutom fick jag ett ryck och har nu rensat upp Jens gamla ölburkar och vinflaskor sedan festen han tydligen hade i lördags. Det kan ju inte stå på bänken i evigheter. Någon måste ju städa.. hint hint...

Sedan ska jag laga kyckling och kasslergratäng! Nytt recept, får se om det blir ätbart! Men det blir det nog. Svårt att misslyckas med.

Jag behöver nya böcker. Kanske något att önska sig i julklapp? Kommer ju antagligen ha ganska mycket tid över till att läsa efter januari om det vill sig illa. Annars vet jag inte vad jag önskar mig, förutom en crosstrainer (haha, I wish..) och ett presentkort på Make Up Store. Jo! En brödpensel också...

Julbaka ska jag göra nästa vecka tror jag. Pepparkakor och lussebullar får det bli. Och vi ska inte äta upp allt på en gång.

Sjukt vad snabbt 2007 har gått.

Hemma igen

Efter en riktigt jobbig bussresa kom jag äntligen hem. Fy fan för att åka buss när man är lite småbakis och vägen är sjukt spårig så man hoppar upp och ner på sätet hela tiden. Efter fyra timmars studsande känner man sig lite lätt mör.

Helgen var hur som helst bra! Festen igår vart riktigt rolig och vi dansade fötterna av oss på ett fullpackat Oscar. Vilken grej. Mer sådana roliga fester tack! Jag, Ulle, Sara och Henke ramlade väl i säng runt 5-snåret. Då var man duktigt trött. Vaknade upp med en värkande handled efter min och Henkes snygga vurpa utanför Nordea. Det enda smolket i bägaren. Fan att gatan skall luta åt fel håll just där!

Imorse (eller ja... vid 12...) hämtade Erik mig hos Sara och vi drog på Max och köpte med oss "flöt-maten" hem och roade oss sedan med Jönssonligan på TV1000. Lätt värt. Dessutom fick jag skjuts till bussen sedan också! Bäst-Erik!

Nu känns det som det blir till att sova snart. Imorrn är det måndag. Vilket innebär plugg!

De gamla jaktmarkerna

Jag hade inte tänkt blogga. Men gör det i alla fall.

Nu är det dags att bege sig mot linje 30 som så många gånger förr. Här i obygden ligger snön djup. Eller, några centimeter är det i alla fall. Antagligen mer än i Umeå centrum som är det enda jag sett på flera veckor.. nåja.

Shopping med Madde på schemat, men först lunch på gamla Tinells. Det kommer väl kännas lite konstigt kanske! Sedan blir det lite umgänge med Emma också. Blir bra det! Skall smyga in på systembolaget och inhandla nåt gött... höhö.

Näe, det är väl lika bra man börjar gå till bussen. Det är ju faktiskt 1 km att gå... *s*

Hej

På G

Nu har jag till 99% kommande dagars planering framför mig.

Torsdag: Umgås med familj
Fredag: Shopping + middag etc i goda vänners lag (tror jag iaf?)
Lördag: 25årsfest/kalas
Söndag: Lite kaffe och skitsnack för att sedan åka norrut igen.

Det är fullspäckat med andra ord! Min önskan är att få hinna kika lite på stan och i Birsta, eftersom jag inte varit där på ett år! Men vi får väl se vad som hinns med. Annars har jag lördag ganska fri ifall man får för sig att ta en sväng till.

En sak är säker. Jag får inte glömma kameran!

Ikväll blir det packning för brinnande livet. Jag har inga snygga kläder som passar för fest. Men hey, jag kanske fixar det på fredag?? :-) Men man måste ju ha med sig något i reserv ifall man kommer hem tomhänt från stan. Jag ska ta med mig mina för långa jeans i alla fall och be Aina att hjälpa mig sy upp dem. Eller ja... sy kan jag väl själv. Men nån måste ju måtta! Det är bökigt att inte ha någon symaskin. Men jag vet att jag kommer få en. Jag vet bara inte när.

Nej... Dags att marinera kyckligen och ta en titt i garderoben. Rota fram en väska kanske man också skulle ha gjort.

Cheerio

Stelt

Haha. Idag är jag en aning mör efter gårdagens spinning. Märks verkligen att man inte varit där på ett tag. Jag har dessutom märkt att jag periodvis (på senare tid) lätt får sendrag/kramp i vaderna, eller är på väg att få det. Oavsett om jag tränat eller inte + stretchat... Googlade lite och det kan bland annat bero på kaliumbrist eller magnesiumbrist. Men också vätskebrist. Men nja.. jag dricker ju massor.  Vissa tjafsar även om diabetes, men jag har inga andra symptom för det så det kan nog uteslutas :-P

Får använda mig själv lite som försöksperson helt enkelt. Bananer innehåller mycket kalium. Får prova att äta mer såna kanske!

Det var den dagen.

Träningen blev faktist av, otroligt nog. Nu känns det inte lika motigt att försöka komma tillbaka i fas nästa vecka. För innan dess lär jag inte lyfta så många fingrar!

Nu är jag trött och skulle nog kunna somna, så egentligen borde jag väl försöka direkt! Innan man blir övertrött och ligger och vrider sig halva natten igen.

Förresten hittade jag vår nyckelring med tvätt- samt lägenhetsnyckel. I en blå IKEA-kasse längst ner i garderoben låg den, och legat där sedan förra vintern. Äntligen kan man boka tvättid på normalt vis igen utan att måsta sätta dit massa lappar! Lyckan är total.

Och ja - mitt liv kretsar kring tvättdagarna. På riktigt.

Dagens låt: The Strokes - Trying Your Luck

Vad värdelös jag är...

Tror ni jag klev upp och tvättade imorse? Nej, nej. Jag sov sött vidare till någon gång runt 09. Jaja, får väl trösta mig med att jag ändå har rena kläder... men ska kika om det finns nån överbliven tid imorrn kanske. Med lite tur så.

Just nu har jag suttit och nördat i Photoshop i ett par timmar. Jag har inte gjort klart något ens, bara målat med penslar. Värt!

Idag blir det faktiskt spinning. Jag kommer nog avlida. Det var jättelängesedan jag var på spinning senast. Men hjärtat behöver få jobba lite känner jag.

En aning plugg, men mycket slapp

Gick till skolan idag med förhoppningen om att det skulle klarna en hel del. Men det blev inte så mycket nytt som jag önskade. Det var bara jag och Jim där (2 av 5 möjliga alltså). Vi körde igenom arbetsrätten och skummade lite kring straff- och ersättningsrätten. Sedan kom vi fram till att det nog är bäst att ta det tillsammans med resten eftersom vi båda kände oss lite yra på området.

Kom i alla fall fram till att vi ska plugga lite gamla tentor innan jul så man har lite kött på benen i alla fall, så att det kanske går in info lättare efter jul och nyårshelgen. Då det är plugg på allvar som gäller. Känns bra att göra bort lite innan också. Var och hämtade ett par gamla tentor på institutionen dessutom. Både för helfart och halvfartsgruppen. På tentan kommer vi förresten få ha med oss i princip vad vi vill (böcker, lagbok, anteckningar... you name it), förutom dator :-P Men frågorna kommer vara sjukt omfattande också. Och jag tippar att jag för första gången någonsin kommer måsta sitta de där 5-6 timmarna man har på sig under en tenta.

Nog om det! Hem kom jag i alla fall redan klockan 12.00. Jag åt lunch, jag surfade, jag pillade i Photoshop CS3 (ja jag vet, jag är väl den sista på jorden som nyss skaffat det). Sedan blev det så småningom kväll och middag med tillhörande serier. Dessutom slet jag med mig Jens ut på en kort kvällspromenad. Så det blev i alla fall två promenader idag. Det är bra!

Imorgon blir det tvätt klockan 07.00 och då ska jag också passa på att gå ut en sväng. Gick ju bra förra veckan liksom.

Nej nu har jag roat er med ett tillräckligt långt inlägg för att vara den här bloggen! :-)

Dagens låt: Jettie - Levitates

Natt!

En bra vecka

Det har varit en bra vecka - hälsomässigt. Nästan inget sockrigt har snuddat vid mina läppar. Ganska många clementiner däremot. Det har även varit en rätt bra vecka pluggmässigt med. Har hunnit med en del föreläsningar och svarat på rätt många seminariefrågor. Imorgon skall vi lösa det hela tillsammans. Jag har sett på föreläsningen i skadestådsrätt idag så jag känner mig ganska garderad! Jag har dock redan ångest över tentan i januari. Och känner jag mig själv rätt kommer jag börja hårdplugga alldeles för sent, i vanlig ordning. Jaja... den dagen, den sorgen.

Känns som kommande dagar kommer gå alldeles för fort. Jag måste hinna läsa en del innan jag åker, eftersom det inte kommer bli så mycket pluggat i Sundsvall. Sedan ska det tvättas och bestämmas vad man ska ha på sig på festligheterna. Det är jobbigt. Kommer garanterat resultera i en alldeles för fullpackad väska. Hur ska man kunna veta vad man kommer känna sig snygg i på lördag redan på onsdag? Well, dagens i-landsproblem! Dessutom måste jag hinna röra på mig en aning så man inte blir helt uppstoppad av all mat man kommer bli itvingad av släkten. Får kompensera det med lite (eller ganska mycket) discodans till helgen kanske.

Nja, man kanske skulle röra på fläsket lite idag med? Undra när min träningslust kommer infinna sig igen? Satsar på nystart efter att jag kommit hem tror jag.

Dagens låt: Doris - Did you give the world some love today, baby?

Helg

Lördag och jag planerar att slita med mig Jens på en promenad ute i vinterkylan. Sedan blir det nog någon god lördagsmat, om jag hittar något recept förstås!

Sedan vill jag se på serier och mysa hemma hela kvällen. Och spela lite Rayman :-) Jag laddar batterierna inför nästa helg då det blir evenemang till höger och vänster!

Blöjor.

Något jag stör mig fruktansvärt mycket på är reklam för blöjor. Alltså, varför talar de i Du-form?! Är det babyn som köper blöjorna kanske?

"När du sover krymper din mage med upp till 3 cm"

Jaha... men jag använder ju inte blöjor så problemet med att den skall glida snett är ju i alla fall inte mitt. Jaja.. man fattar väl att det är tänkt att de talar till ungen. Men varför?! Kan de inte bara säga:

"När ditt barn sover krymper dess mage med upp till 3 cm"

Äh! Vad är grejen!?

Vad fan.

Jag somnade mellan 03-04 inatt. Jag känner mig som en levande död idag.
 Lite koffein på det här så...

Java & "A-människorna"

Det är lite töntigt att kalla kaffe för java. Men hur som helst - ikväll har jag hällt i mig kaffe. Vilket är mindre smart när man försöker lägga sig tidigare på kvällarna. Men som Madde sa på MSN så är det rätt svårt att vara en morgonmänniska om man inte är född till det. Men jag ligger nog någonstans mittemellan ändå. Jag är inte uppe hela nätterna och sover till 12 varje dag. Jag kliver ändå upp som senast 9.30 ungefär. Vilket i mångas ögon är sjukt sent att kliva upp på och många tycker att man är lat :-P  I vanliga fall när jag har någon form av rutin så sover jag inte länge alls egentligen.

Men vad gör man, när man allt som oftast inte har några tider att passa eller måste kliva upp när det är svart ute? Lika bra att ta till vara på sovmornarna nu när jag ändå kommer jobba resten av mitt liv, eller åtminstone 40 år...

Förresten det här med A och B-människor.  Är man en sämre människa för att man tillhör "B-laget"?

För det är väl allmänt känt, eller hur, att folk som kliver upp tidigt varje dag och sköter sitt liv till synes prickfritt är bättre människor. De som jobbar hårt, tränar 6 dagar i veckan, kallar frukt för godis, näst intill aldrig kollar på TV på kvällen och lägger sig 22.00 prick eftersom de skall upp lika tidigt dagen efter. Det är så. De platsar i samhällets ekorrhjul.

Men det är knäppt egentligen. Hur man dömer folk. Jag vill vara varken eller även fast jag kanske kastat skit över A-människorna här och nu. Men ärligt talat, de måste ju lära sig att spänna av!



-5 grader

Är vintern här på riktigt nu? Stora snöflingor har fallit ner mot marken idag och det är lagomt kallt för att det skall få ligga kvar. Hoppas! Vill inte ha någon slask! Kan det bli en vit jul i år?

Idag skall jag försöka gå en promenad igen. Men först måste jag ta itu med några videoföreläsningar i straff- och ersättningsrätt. Brottsbalken min vän... som jag längtar efter att plöja igenom dig...

Jag har en känsla av att det kommer bli en relativt trög dag. Men men, bara att bita ihop antar jag!

En vecka kvar till Sundsvallsresa och jag har gjort ett preliminärt schema för vilka jag ska umgås med när. Värt.

Cheerio

PS. Det senaste i bloggvärlden måste vara att man gör vissa ord feta... DS

Förresten ...

Inatt drömde jag om sand mellan tårna och vajande palmer. Längtar tillbaka till värmen! Förhoppningsvis blir det kanske en tripp till våren igen! Eller sommarn! Syrrans båt på (i?) Filippinerna är även klar. Det skulle ju inte sitta fel att följa med dit heller! Viking heter den, passande nog och är blå.



gäsp.

Jag sov dåligt inatt. Vaknade om vart annat och kände mig stressad för att jag ställt klockan på 07.30 och det inte kändes som jag sovit en blund. I något halvvaket tillstånd ställde jag i alla fall om alarmet till 08.00 men jag sov till 09.00. Men det var värt det. Nu ska jag äta frukost, sedan blir det till att slå lite i lagboken... Ingen morgonpromme idag alltså. Det får bli en eftermiddagspromme istället.

Hej!

I'm back!!

Eller ja ... förhoppningsvis är mina sovvanor lite ändrade nu efter att jag tvingat upp mig själv före 07.00. Tvätten är inslängd och jag sitter bara och väntar på att det ska bli lite ljusare ute så man kan ta en liten promenad. Jag hatar att gå i mörkret.

Sedan skall försöka läsa några sidor om arbetsrätt också. Det kommer nog gå galant efter en ordentligt frukost. Men först: ut i slasket.

Hej

23.10

Idag har jag lyckats med höfta till en "ny" maträtt, sett en föreläsning om arbetsrätt, en massa serier och en film. Filmen var grym - 3:10 to Yuma. Se den! Dessutom har jag varit riktigt duktig med att dricka vatten idag. Jag måste bli bättre på det. Borde ha en tillbringare egentligen så man ser hur mycket man druckit. Ett tecken på att man dricker tillräckligt borde väl vara att man springer på toaletten stup i kvarten va? :-P

Imorgon är det upp i ottan som gäller. Tvättid klockan 07. Och kanske kommer jag vara så pass hurtig att jag går en morgonpromenad medan de första maskinerna tvättar klart. Men jag känner mig själv. Det kan lika gärna bli så att jag sätter mig och tittar på Nyhetsmorgon istället. Men ser ni en tjockis i grön parkas och dödskallemössa knalla omkring i Umeå imorrn klockan 7 är det antagligen jag :-P

Nu är det sovdags.

Night pipel.

Fars Dag

Givetvis har jag ringt min käre far. Det är dock lite tråkigt att man inte kan skicka kort. Eller visst kan man. Men hur skoj är det att få ett farsdagskort två dagar tidigare eller en dag för sent?

Igår knarrade det härligt under fötterna när jag gick ut i mina vinterkappa. Idag är det slask igen. Kan det inte bli ungefär fem minusgrader så snön ligger kvar och det är lite lagom kallt sådär. Då kan jag stå ut med vintern.

Imorrn skall jag börja om med mitt hälsosamma liv. Jag har ju haft ett uppehåll nu på två veckor så nu är det dags att ta tag i saken igen. Skall skärpa mig i två veckor i alla fall, för sen bär det hemöver och då blir det både det ena och det andra. Att göra-listan är näst intill fullspäckad så jag får nog fara ner någon dag tidigare än jag tänkt för att hinna med allt/alla. Jag har i alla fall en handfull människor på min prioriteringslista och resten skiter jag i!

Nej... Om man skulle spela lite tv-spel kanske!

Fredag.

Idag har jag inte gjort ett smack förutom att tömma och fylla diskmaskinen igen :-P Dessutom har jag mensvärken från helvetet på besök och det är ju alltid lika trevligt. Nu ska jag kika på Postkodmiljonären och Idol, som den torrboll jag är.

Jens ser ut som som en hamster med tennisbollar i kinderna efter gårdagens operation. Hehe. Det är synd om honom som är så svullen så han ser helt vanställd ut. Men jag kan inte hjälpa att jag fnissar lite (nästan) varje gång jag kollar på honom.

Nu Postkod.

Idag har jag ...

  • Inte tränat
  • Ätit Ben & Jerry's Phish Food
  • Handlat julkortsgrejor
  • Varit på NUS
  • Kollat på Resident Evil
  • Åkt buss fram och tillbaka 100 ggr (eller i alla fall 4)
  • ont i huvudet

Traveler

Missa inte de två första avsnitten av Traveler ikväll på Kanal 5 kl. 21.00

First breath after coma

Jahapp. Mitt egenkomponerade corepass igår gav mig en sjujävla träningsvärk i sidan av magen. Skönt. Jag måste skärpa till mig med träning igen. Det har blivit mycket slappande. Tänkte gå på BP nu egentligen men eftersom det blir en tripp till sjukhuset idag så känns det inte som man hinner träna, duscha och sedan vara i tid. Well, kanske ikväll!

Fram tills dess: Explosions in the Sky


Suck.

Men grina rå

Är hövve dumt får kroppen lida. Värt att betala 84.000 kr för att bränna bort en tatuering? Om föräldrarna inte gav sina snorungar så mycket fickpengar så kanske färre kids gör jättetatueringar när de är omyndiga också :-P Dessutom har ungen TVÅ tatueringar. Så den första tatueringen gick bra alltså. Pinsamt.

Kändes det värt att grina om det i Metro, va? Att du inte skäms! Men kräv skadestånd bara. Undra vad rätten har att säga om godkännandet av den första gadden.

Ah, tja.

Jag håller på att planera årets julkort. Haha!  Man måste ju vara ute i god tid. Förra årets vart väl inte direkt skitsnygga om man säger så, men i år skall det bli annat. Det måste inhandlas en del grejer som jag egentligen inte har råd med... så som färger med mera. Jag funderar på tuschpennor för enkelhetens skull :-P Men några roliga stämplar och kanske lite färggranna band vore något. Svårt. Jag har ingen plan hur de skall se ut än. Men det löser sig.

Nu vräker snön ner. Hoppas det får ligga kvar i alla fall så det inte blir sådant där tråkigt slask igen. Suck. Om 1,5 månad vänder det igen... och börjar bli ljusare ute. Jag längtar redan.

Som julafton

I helgen när faderskapet + bihang kom hit så hade de även med sig några lådor till mig som jag lämnat i Sundsvall. Det var ju lite som julafton att rota i dem. Gamla konstverk från låg och mellanstadiet, min finservis som mamma samlade till mig och syrran samt högtalarna till min dator. Nu kan jag plåga Jens med Thåström tills öronen blöder... Mohahaha. Surgrannen kanske också mår bra av lite mer ljud härifrån.



Miljonär utan en spänn

Familjen är värst

Nog för att det är kul att ha besök hemifrån men det är skönt att de far hem också. Hehe. Det håller nog alla med om tror jag. Vi hann i alla fall med att se på film, fara till Gammlia och kolla i museumet, fika på stan, äta mat och dricka lite vin. Helgen går fort.

Imorgon är det måndag och det står seminarium i fastighetsrätt och förvaltningsrätt på schemat. 8-17. Jippie! Jag är osäker på hur det ska gå. Ösch!

Jens är sjuk så jag väntar bara på att jag också ska börja snora och få 39 grader i feber.

Respektabelt

Sådärja. Nu behöver man i alla fall inte kvävas av damm här hemma. Jag har till och med hunnit duscha. Haha. Värt.

Tacopaj till middag och halloween-kaka till Idol ikväll. Blir nog bra det här.

Ni skulle ha vare' me' när jag fick en på 5 å' 2.

Jag har 4000 låtar på playlisten, och vad lyssnar jag på tror ni? Jo Thore Skogman med Storfiskarvalsen. Det är ju inte riktigt normalt så jag bytte låt. Men vad kommer då upp? Jigs - min jojo. Ja... det säger ju en del kanske.. ehm.

Hur som helst så har jag i alla fall varit lite kreativ idag. Jag har tvättat, tömt akvariet (äntligen) och lyft in byrån akvariet stod på till sovrummet. Byrån skall från och med nu agera klädförvaring åt mig. Min enda garderob är överfull så kläderna hänger ut från hyllorna. Det är ingen ordning på underkläderna och man hittar bara saker om man river ut allt.

Imorrn skall jag dammsuga och städa badrummet. Sedan får de stå ut med resten av röran. Hur lyckas man stöka ner så mycket på en vecka? Jag fattar det inte. Och finns det någon som tvättar lika ofta som mig? Tveksamt.

Hej!

De tystnar, gapar
och stirrar på mig
när jag visar dem mina tricks!

Inte alls ivägen

image42

RSS 2.0