Urlakad

Shit vad jag tog ut mig på träningen idag alltså. Svetten rann! Känner mig helt mör och fin i kroppen nu så jag hoppas att jag somnar som en klubbad säl sedan!

Har lyckats avverka både Gossip Girl och Desperate Housewifes nu och skall fortsätta med One Tree Hill :-P Det är min kväll det. Sedan blir det säng, säng, säng! Upp 4.30 imorgon igen!

Nytt i träningsväg

Gick och lämnade igen den där västen jag köpte i lördags. Istället trippade jag på lätta ben in på Stadium och plockade på mig lite nya träningskläder. Jag tränar mest i gamla t-shirts och ett par utslitna trekvartsbyxor som jag haft sedan jag tränade på Friskis och Svettis i gymnasiet. Så jag tänkte att lite nytt kan ju vara på sin plats. Kom hem med två nya linnen, ett par byxor och en luvtröja. Allt var från SOC så det blev inte så dyrt. Nu har jag så jag klarar mig ett tag i alla fall!

Skall köra Powerstrike ikväll och skall inviga de nya kläderrna då hade jag tänkt! Kollade även efter slaghandskar men de billigaste som fanns (299 kr) var inte så bekväma så jag skall kolla vidare på andra ställen. Känns inte som jag vill lägga några större summor om man kör max en gång i veckan. Men egna vill jag ha ändå, för lånehandskarna luktar verkligen SKIT. Inte ens när man duschar försvinner lukten från händerna...

Jaja, nu ska jag fixa mat, äta och sedan byta om.

Joanne's

En design jag gjorde till Joanne för några dagar sedan! Det blir lite långt mellan gångerna nu, men jag marknadsför inte mitt designande direkt heller. Kanske får ha någon utlottning framöver. =) Hinner ju inte sitta lika mycket som förut heller.

Alltså... spädbarnsdockor?

Såg den där lite epa dokumentären om kvinnorna som skaffade sig dockor som var väldigt realistiskt gjorda. Andades till och med osv. Jag såg inte hela programmet men det jag såg blev jag lite äcklad av ärligt talat. Tycker det ä lite väl tokigt att exempelvis göra en avbild av sitt barnbarn, gå ut med den i barnvagn osv. Eller handla kläder för flera tusen till en samlarsak/leksak.

Hon som saknade sitt barnbarn så mycket verkade sjukt egoistisk tycker jag. Frågade till och med om inte mamman till barnet skulle lämna kvar honom i England när de skulle flytta till Nya Zeeland. Vilken mormor frågar sånt? Issues säger jag bara.

Visst, jag fattar väl att man är fäst vid barnet om man i princip uppfostrat det under mammans sjukdom... men ändå! Det är väl att gå ett steg för långt att göra sådär. Skulle tycka det var sjukt om mina föräldrar gjorde en avbild av mina ungar t.ex. Creepy...

Näe hörni.... Tycker det där är lika knäppt som de som beställer fullstora kvinnliga dockor (också sådär realistiska) och har dem som "partner" istället för en riktig människa.

De får väl göra det om de vill, det skiter jag i. Men jag tycker det är vrickat.

En kort update

Blivit lite dåligt med det "renodlade" hälsobloggandet ett tag, eller hur? Men det beror mest på att jag inte kör på så hårt som jag egentligen borde för att nå mitt mål. Träningen går ju faktiskt helt okej och enligt planen. Men jag behöver nog göra ytterligare en liten omstart på matplanet för att vågen ska börja röra sig neråt igen. Händer ingenting i princip. Upp några hekto, och ner några osv. Men samtidigt gör det inte så mycket, med tanke på hur mycket jag redan gått ner.

Helst vill jag dock väga åtminstone 2-3 kg mindre än nu lagom till resan. De kilona kanske inte kommer synas så mycket att jag gått ner (om jag går ner dem) men det är mest psykiskt. För då kommer jag nå en vikt som jag inte vägt på skitlänge.

Det får bli en liten nystart i oktober tror jag. Ta i med hårdhanskarna några veckor igen så är man nog där! Gick ju bra nu senast och de kilona har jag ju inte sett röken av igen så jag är nöjd! =) Skall mäta mig igen i slutet på oktober och se om det hänt något. Förhoppningsvis har det, det! =)

Utmaningar

Ja man är väl inte den som bangar när man får en utmaning. Denna gång från Linda! Enkelt sätt att förmedla vem man är till alla främlingar där ute ;-)

Vilken mat äter du ofta?
Kyckling och olika rätter med köttfärs blir det nog mest!

När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
Oftast är jag nog den som dukar av och hjälper till lite.

Var sitter du helst när du bloggar?
Vid min stationära, som är den enda jag använder. Använde Jens bärbara mycket förut men den är så seg nuförtiden :-P

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
Oj.. Det var nog nu senast när vi var på Kreta! Har ju inte rest sådär jättemycket än =)

Vilken TV-kanal tittar du på mest?
TV3


Själv utmanar jag de som vill ;-) (haha lite slött av mig)

Hej måndag

Ny fräsch vecka, och jag blev inte väckt imorse! Men jag har ju mitt lilla ställe att jobba på så helt ledig är jag inte. Ska väl traska dit lite senare. Tänkte äta lunch först!

Nu har jag i alla fall gjort allt det jag tänkte göra igår. Fixat en bild till Shiromis blogg och betalat alla räkningar. Har förvånansvärt mycket pengar kvar på kontot så det känns kanon! Ska snåla lite den här månanden så jag kan lägga över extra mycket till resekassan sen. Snart bara 2 månader kvar (9 veckor nu!). Känns som en evighet men det kommer säkert gå fortare än man anar.

Nu ska jag röja undan lite här och äta lunch, som sagt! =)

PS. Jag glömde ta någon bild på mina nya jeans etc i lördags... mitt hår har ni ju inte heller sett. Men det är inte mycket att se förvisso :-P

Gud vad seg ...

Har varit ganska däckad idag, som vanligt när jag är bakfull. Inte förrän nu börjar man kvickna till haha! Nåja, får ta tag i allt jag hade tänkt göra idag imorgon istället. Dvs betala räkningar etc och fixa lite annat...

Har ju som tur är ledigt imorgon också. Om de nu inte skulle få för sig att ringa klockan 5 och väcka mig. Skulle förvisso inte förvåna mig, men man kan ju alltid hoppas att man får sova! Har ju haft tur med mina sk lediga dagar ett tag nu =)

Ska lägga mig och sova nu i alla fall!

Cheerio

Ehh...

Bakis? Ja.

Men det var roligt igår. Inte direkt värt att betala 100 spänn för att gå in på Rex och sedan komma på att man ska dra efter 20 minuter... Men men... full och dum.. :-P Förfesten hos Kristian och Rickard var i alla fall roligast. De hade till och med fixat discolampa i vardagsrummet ;-) Det är fasen alltid förfesterna som är bäst. Krogen är ju överskattat, speciellt om man inte är singel.

Nu måste jag vila framför TVn resten av dagen ... haha.

Jag åt knappt några snacks igår i alla fall. Några salta pinnar, en näve nötter och kanske 3 chips. Inte alls farligt med tanke på att det är så svårt att hålla fingrarna borta från onyttigheter när man är berusad.

Svidande fötter och nya jeans

Traskade runt på stan i två timmar. Fattar inte hur jag kunde gå hela dagarna på stan förut... Nu hatar jag det nästan, haha. Eller det är ju skoj att shoppa, det tycker väl de flesta tjejer, men det är så jobbigt att ströva runt tills fötterna svider.

Anyway. Jag hade planerat en outfit för kvällen som skulle bestå av de nya stövlarna, en väst, en frän t-shirt och stuprörsjeans. Köpte allt också, men eftersom det var så mycket folk så orkade jag inte prova så jag tog bara hem. Västen satt inget bra på mig tycker jag så jag ska lämna igen den. Inte värt att ha kvar ett plagg för 300 kr som bara sitter halvbra.

Det hela slutade med att jag ska ha en gammal tröja och de nya jeansen. Hahaha. Ja stövlarna förstås också. Den nya tishan kändes lite genomskinlig så jag vet inte om den får vara kvar... Jaja, det får duga helt enkelt! =)

Köpte även ny mascara, ögonskugga och concealer. Ska bli intressant att testa den sistnämnda. Jag letar ju alltid efter en bra concealer eftersom jag har sjukt mörka ringar under ögonen. Har alltid haft det så det är genetiskt...

Får se om jag ids fota någon outfit sen... :-P

Zzz

Home at last. Eller jag har varit hemma ett tag och plöjt It's always sunny in Philadephia och Ugly Betty. Men man kan väl säga att det äntligen är helg då! Skönt, skönt.

Nu ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp i lagom tid imorrn. Ska shoppa och sen bara softa och fixa mig inför kvällens rajraj. Får se om jag hinner motionera en sväng innan också. Det behövs.

Fredag

Fredag, klockan är 12 och det är dags för mig att påbörja arbetsdagen... Opeppad men vad gör man. Hoppas det inte blir så mycket folk ikväll som sagt.

Nighty

Har tränat idag, som jag berättade tidigare att jag skulle göra. Fan vad jobbigt det var för benen. Men nu känns det lätt värt ansträngningen. Ska ta och stupa i säng nu. Och ta sovmorgon imorrn. Jobbar ju eftermiddag/kväll så...

Vill ha mer tips om vad jag ska ha till mina nya stövlar! :-P Tänkte ev ta mina svarta jeans... har inte så många andra byxor tyvärr :-/ Men vi får se... kanske blir en shoppingtur till den nya jättestora modebutiken Dressed & Denim på lördag!

Natti

Synd att bilden blev oskarp, men rätt rolig ändå :-P
Trött katze

Shoes

Jens skulle köpa nya skor på Skopunkten idag... och jag vandrade såklart runt där och provade. Köpte ett par stövlar med lite platå, haha! Jag har två sidor, en som gillar stövlar med klackar och en som gillar sneakers. De är faktiskt rätt bekväma för att vara så höga, men man lär väl få ont under fötterna ändå om man gått ett tag.

Funderar på om jag ska ha dem på lördag, med jeans till. Men vad ska man ha upptill? Tipsa mig! Nåt lite festligt ska det vara. Men det är ju vanlig krogkväll så det behöver ju inte vara too much så att säga.


Richie rich!

YES! det var inget fel med lönen utan det var för att jag gått från timlön till månadslön så därför blev det sådär. Känns sweet att ÄNTLIGEN ha ganska mycket pengar på kontot och inte bara några ynka tusenlappar som ryker direkt. Synd att det inte blir lika mycket nästa månad :-P

Nu ska jag först lägga över en bloggdesign åt en tjej och sedan ut och shoppa... *gnider händerna*. Måste komma ihåg frimärken så jag kan posta mina traderaföräljningar. Vill gärna vara snabb så man får bra omdöme! :D

Cheerio

Träningsvärken från helvetet

Ja det var ju så jag knappt tog mig upp ur sängen för en halvtimma sen... Fan vad ont det gör precis överallt. Låren, axlarna, ryggen, handlederna, you name it! Okej, det är ju som sagt lite tillfredställande med träningsvärk. Men när man ska vara alive and kicking på jobbet är det mindre nice. Hur fan ska jag orka skrubba väggar i duschrum när jag knappt kan lyfta armarna ovanför huvudet. Hahaha. Blir intressant det här.

Idag ska jag dessutom på RPM. Mmmm.. självplågeri.

Lite kvar av sommaren

krage

Katjing... eller inte.

Fick lönespec. idag och gillade den härliga siffran som stod under "Att utbetala". Tänkte att nu skulle jag kunna köpa de där Nike-skorna för 1000-lappen som jag spanat på och provat x antal ggr. Sedan kom jag på det.... att de antagligen lagt på semesterersättning istället för att ge mig semesterdagar.... så på några minuter raserades min dröm om skor den här månaden också. Tror jag i alla fall. Ska kolla med F imorrn om hur det ligger till. Man kan ju alltid hoppas ;-)

Jaja får ändå rätt ok lön den här månaden, jobbade ju i alla fall 75% ungefär i augusti.

Nyklippt och nytränad

Klippte mig som sagt tidigare idag. Och det blev INTE som jag ville. Aldrig mer den där frisören säger jag bara. Om man visar en bild på en slags frisyr och får en helt annat så är det ju nåt som inte stämmer... jaja.

Själva håret blev väl inte katastrof kanske men luggen är tunn och tråkig :-( Inte alls som jag ville ha. Jag ville ju ha rocklugg inte en som bara täcker halva pannan och ligger slickad. Dessutom klippte hon knappt ur håret någonting så jag kommer inte kunna rufsa till det och få det sådär rockigt som jag ville. Snyft.

Skall klippa mig hos min vanliga frisör Hårizont nästa gång där de lyssnar på vad man vill ha och slipper komma hem och se ut som man klippt luggen själv...

Har tränat Powerstrike idag i alla fall. Tog ut mina aggressioner på slagsäcken. Är svettig som ett as nu och händerna luktar skit efter lånehandskarna. Ska hoppa in i duschen och sedan se om man kan fixa med håret och se om det går att rädda en aning.

Sourpuss!

Ja det har jag tammejfan varit idag. Inte ens PMS har jag utan är bar sur ändå. Sur på jobbet, sur när jag kom hem och hungrig som fan. Gick ut och gick i 50 minuter i alla fall så nu är jag inte riktigt lika bitter längre. Benen däremot värker som fan.

Har bokat klippning imorgon också! Så det känns bra. Ska ta med mig de där bilderna jag visade till frissan så hoppas jag hon kan klippa så. Valde en tjej med rockig frippa och tatueringar så då borde hon kunna förstå vad jag vill :-P Hoppas i alla fall.

Måndag.

Opepp som sagt. Fan jag har ingen lust till att jobba... Ingen lust till nånting egentligen. Men ska väl rycka upp mig hade jag tänkt. Träna imorrn, bara nyttig mat och sen är jag på banan igen antagligen!

Nu ska jag lyfta mina kokta ägg från plattan. Det blir ägg och te till frukost. Känner fan ingen normal hunger nu bara för att jag överätit i helgen.

Sen ska jag sminka på mig ett lite mindre urholkat ansikte och bege mig mot jobbet.... blä.

Ja bloggen är jag less på också. På er som bara är här och läser utan att kommentera... fan vad tråkiga ni är! Det är sjukt oinspirerande att skriva när man aldrig får någon respons. Ska fan sluta.

Cheerio.

Epa-blogg

Blogg.se funkar inte riktigt som det ska för mig idag. Någon annan som har problem?

Jaja... har glott på TV hela kvällen också, kollat lite på nätet och sånt. Ska ta och lägga mig nu så man kommer upp i tid imorrn! Känner mig riktigt opepp på ny arbetsvecka... beror säkert på mitt kolhydratmissbruk i helgen. Att jag fått i mig så mycket socker och skit att jag blivit deppig. Eller deppig är väl att ta i men ni kanske fattar...

På tisdag har jag träning inplanerat i alla fall. Imorgon blir det nog inget.

Äh. Nu stänger jag av den här burken!

Natti natt!

Segt

Vilken slö söndag det har varit alltså. Klev ju inte upp förrän vid 12 och sedan har vi mest lallat på här hemma. Kollat lite tv, läst lite bloggar... osv. Gick en 30 minuters promenad i alla fall så det var väl alltid något, eller hur!

Ja vad händer till veckan då? Blir väl bara jobb och så träning ett par gånger. Inget nytt under solen. Ska ta och boka en klipptid i alla fall! Jobbar kväll på fredag dessutom... suck! Men det är bara att härda. Är ju i alla fall löning på torsdag ;-) Ska lägga undan så mycket som möjligt till resan så man har råd att leva loppan där borta!

Näe... nu ska jag kolla om det hänt nåt spännande i bloggvärlden under de senaste timmarna... hahah!

Ny dag, nya tag

Har börjat dagen med stekta ägg och vatten. Skall leta efter något mumsigt recept att käka till middag också. Orkar inte göra någon lunch eftersom jag nyss ätit frukost så det får bli något mellanmål sen istället.

En promenad ska jag tammefan också gå idag!

Det gäller att resa sig upp på en gång när man råkat snubbla lite :-P

En dålig matdag

Har nyss kommit hem från Erika. Snackat lite och glott på TV samt film....

Idag har jag haft ett sjukt "återfall". Har ätit kolhydrater i mängder och mår inte speciellt bra över det nu. Har inte ångest just över att jag ätit. Mår snarare dåligt fysiskt. Ont i magen och alldeles som bakfylleskakis. Uscha... :-( Imorrn ska jag rena mig själv.

Man kanske måste ha lite återfall ibland för att komma ihåg varför man valt bort att äta skiten :-P

Även solen har fläckar, som man brukar säga ;-P

Lurad

På schemat stod det spinning 45, men i själva verket var det hela 55 minuter. Trodde jag skulle avlida sådär vid 45:e minuten men jag härdade och lyckades trampa mig igenom hela passet. Så det gick ju bra tillslut och skönt att man bränt lite extra så här på helgen :-P

Kollade även runt lite i gymmet. Testade nån bröstpress men fattade inte riktigt hur man skulle göra med de andra maskinerna så jag måste nog be någon leda runt mig... hahaha. Vissa kan man väl räkna ut själv hur man ska göra men :-P Det var jag och en sjukt stor ryss där som pratade i mobilen och såg ut som en seriemördare.

Gymmet där är så himla litet. Två små rum som är ungefär lika stora som trimmet på IKSU. Ni som varit där vet ju hur stora de två rummen är... Tänk om man kunde träna där ändå... får man ju vara ifred i princip jämt om man är där på dan. Inga köer till maskiner.

Lördagspinning

Hade svårt att somna igår pga alla koppar kaffe jag druckit. Känner mig alltså inte sådär superutvilad som jag hade tänkt men det får funka ändå! Ska iväg och göra av med lite energi om 1 timma! =) Blir ett spinningpass. Då har jag ju tränat två gånger den här veckan åtminstone. Och det är väl godkänt ;-)

Nu ska jag hiva i mig något ätbart så man inte kreverar där på spinningcykeln.

Film blir det!

Blir filmkväll här hemma nu strax. Väntar bara på att 2 andra skall komma hit så vi kan börja kolla. =) Åt ganska nyligt en tonfisksallad från ICA till middag idag (väldigt sen middag). Känner mig mätt = lättare att stå emot godsakerna som de andra ska trycka i sig... mohaha.

Undrar om jag ska träna imorgon eller gå en prommis. Känner att jag vill röra mig i alla fall. Det är en bra känsla för övrigt... att man VILL röra sig och inte bara gör det för att man "måste". Har ingen träningsvärk sen igår heller, skönt! Men samtidigt vill man ju känna lite ändå, så man vet att det tagit ;-) Inte för att träningsvärk egentligen har något med det att göra men man kan ju inbilla sig i alla fall, haha!

Vi hörs senare!

HELG! :D

Fasen vad skönt! =) Ikväll blir det lugna puckar och imorrn ville Erika göra något. Vad vet jag inte men det blir nog inget rajraj skulle jag tro... Men vad vet man. Tänkte ju spara mig till nästa helg i och för sig.

Såg på träden att de börjar bli röda och gula nu. Borde passa på med kameran innan allt blir grått och kalt.

Nu ska jag köra en bloggrunda och sedan ta och vika tvätten som hängt på tork.

Vad pysslar ni med i helgen? :)

TGIF

Ja äntligen!! Imorrn ska jag då sova aslänge. Bara för det kommer jag väl ändå vakna klockan 7 men då ska jag tvinga mig att somna om. Hahaha!

Nej fan vad trött jag är alltså... ont i huvudet också, men det går nog över snart. Ska ta och borsta tänderna och sedan bege mig mot bussen.

Det är kolsvart och kallt ute.... burr...

Mör

Tog ut mig riktigt mycket idag! Gick okej fast nästan så att det gick bättre förra gången. Men det är skitsamma! När jag inte hängde med så hoppade jag upp och ner på den där plankan ändå som en fucking duracellkanin! :-P

Nu ska jag snabbduscha och sen se Top Model!

Klipp klipp

Det är dags för klippning och i vanlig ordning letar jag efter en frippa. Vill ju spara ut håret nu, tror jag i alla fall. Men samtidigt vill jag att det ska vara lite rockludrigt :-P Ja ni vet...

Så jag tror jag ska be om en kombination mellan den här och den här. Alltså jag vill ha luggen och det främre partiet som på bild 1, alltså inte sådär kort. Sen vill jag ha det ganska urtunnat nertill, som på bild 2. Som jag haft de senaste gångerna jag klippt mig. Men det ska se knullrufsigt ut helt enkelt :P

Jag tror det kommer bli asbra. Måste bara beställa en tid också. Ska se till att fixa barret innan festen nästa helg i alla fall.

Snart helg igen! =)

Gud så skönt det ska bli, hehe. Blir väl lika alkoholfritt som vanligt antar jag, men det är lika bra för nästa helg är det fest som gäller! =)

Ikväll ska jag träna Body Step igen. Ska ge mig fan på att klara stegen innan året är slut. Ser nog mest ut som en sprattelgubbe när jag hoppar omkring där men det är skitsamma. Jag blir svettig och hjärtat bultar som aldrig förr och det är huvudsaken.

Hoppas jag inte får några mer förkylningar nu så jag kan träna 2-3 ggr i veckan. Jag gör ju av med ganska mycket energi på dagarna då man jobbar stående och gående så jag tror det räcker med sådär mycket träning. Men vi får väl se. Vill ju att kilona skall rinna av och då kanske jag måste öka intensiteten. Det märks!

Dags att sova

Det var den här dagen det! Har kikat på Top Model ikväll samt Vem kan slå Filip och Fredrik. Kollar nu lite på ett program om plastikoperationer och blir äcklad :-P

Skall ta och borsta tänderna och lägga mig. Ska ju upp 4.30 imorrn... Gäsp.

Natti natt! =)

Bikinis?

Jag behöver hjälp! Var kan man shoppa bikinis på nätet förutom de klassiska postorderföretagen som Ellos, La Redoute mfl? Prisnivå spelar inte så stor roll! Nelly har jag kollat på och likaså Junkyard.

Tack för snälla kommentarer om mina före och efterbilder förresten =D

Tradera

Har lagt ut två auktioner på Tradera med kläder som jag inte kan ha längre. Skall lägga ut fler sen. Skjortklänningen säljer jag med sorg. Älskar den, men tyvärr är den alldeles för stor nu.

Mått för september + nya bilder

Ja mina vänner, här är allt som ni väntant på. Haha! Det här med kroppsvikt är ju helkonstigt alltså. Idag när jag vägde mig så visade siffrorna 6 hekto mindre än igår. Hoppar ju verkligen upp och ner under veckan!

Synd att jag inte lyckas se glad ut på självporträtt. Bilden med rött linne tog jag nyss, haha!! Som ni ser är jag inte pinnsmal heller. Är rätt mycket lovehandles och valkar kvar om man säger så :-P Så ni behöver inte oroa er att jag blir för smal.

Midja: -4 cm (-23 cm)
Mage: -4 cm (- 21 cm)
Under bröst: -2 cm (-13 cm)
Lår: -2 cm (-9.5 cm x2)
Vader: oförändrade (-1.5 cm x2)
Vikt: Ca -4 kg sedan augustimätningen
Totalt: -21.1 kg

Hur gör man?

Fick en kommentar av Johanna som löd:
hejsan kom in på din sida av en slump på VK, blev inspirerad av dig och har läst i din blogg nu lite.. Hoppas du kommer ner där du vill, själv kämpar jag oxå på men sötsuget har kommit tillbaka och nu är det för mycket av den varan.. Hur gör man har du några tips..??

Det här låter säkert riktigt trist men det finns bara en sak som funkar, nämligen tjurskallighet. Man får inte ge efter för sötsuget utan man måste bestämma sig för att låta bli. Efter ett tag brukar det släppa och då går det lättare att inte plocka ner den där chokladbiten i matkorgen på ICA.

Finns en del saker man kan göra under tiden om sötsaksdjävulen pockar på uppmärksamhet. Dricka vatten funkar för en del, grönt te funkar för andra. Vissa borstar tänderna och andra äter något istället för godis. Frukt är lurigt dock eftersom det kan trigga igång suget ännu mer. Så se upp med för mycket frukt! Sysselsätta händerna kan vara en idé också.

Men till syvende och sist så är det bara järnvilja som gäller. Hur tråkigt det än låter. =) Det är ju samma sak som med viktminskningen i stort. Man måste vilja ordentligt annars går det inte.

Ännu en!

Fått ännu en sån här nominiering. Tack så mycket Miss Nöjd! :-D Känner mig extra peppad på att blogga mycket nu när jag fått såna här ;-)


Sakta men säkert...

Ytterligare några hekto ner, tre för att vara exakt. Inte går det fort men huvudsaken det inte går upp! :-P Sammanlagt är det nu -20.6 kg. Kommer ju inte gå fortare i framtiden heller så jag får väl vara nöjd om jag lyckas plocka ett hekto här och där. Det finns mycket kvar att ta av dock så vi får se vart jag hamnar =) Vill ju som sagt gärna ta 5 kg till innan Brasilien... Det kan gå!

Imorrn ska jag ta mig tid och mäta ordentligt och kanske lägga upp nya före och efter-bilder! Det låter väl bra va? ;-)

Nu ska jag fara till jobbet!

Vad har du i ...

5 saker i min frys:
Köttfärs, blomkål, lax, kycklingfilé, broccoli

5 saker i min garderob:
Jeans, t-shirts med olika tryck, nitbälte, klänningar, skärp med en kapsylöppnare i spännet ;P

5 saker i mitt badrumsskåp:
Parfym, MUS-ögonskuggor, Cliniquerengöring, tanborste, tandkräm

5 personer jag utmanar vidare:
Lina, Katja, Johanna M, Omjagvoresmal, Karoline



En rätt okej kväll

Gick hyfsat att jobba ändå, trots att det var asmycket folk. Hann inte riktigt med så bra som jag ville men det funkade ändå. Man är ju bara en person på 22.000 kvadrat så det är ju bara att inse att man inte kan vara överallt hela tiden.

Har kollat på I ditt ansikte nu med Magnus Betnér bl.a. Så jäkla skönt program, haha. =) Skulle vilja se showen Tal till nationen som kommer till Umeå den 30 oktober med!

Nu ska jag bläddra lite bland mina bokmärken här och läsa lite bloggar! Sedan är det sovdags. Utmaningar och annat fixar jag imorrn! =)

Dags för jobb

Lunchen är intagen och arbetskläderna är på. Dags att knata iväg till jobbet. Lilla stället först, sen IKSU. Kommer bli en lång kväll känner jag.

Vi hörs!

Måndagsmix

MixwitMixwit make a mixtapeMixwit mixtapes

Ny vecka & nya möjligheter

Det är väl så man ska tänka på måndagar va? Tror denna vecka kommer bli rätt ok ändå. Jobbar ikväll och imorgon, sedan har jag ledigt på onsdag och efter det är det två dagar till. Skönt med ledigt mitt i veckan =) Veckorna går rätt fort ändå.

Jag hoppas verkligen jag kommer igång med lite träning igen denna vecka också. På onsdag ska jag nog försöka köra något pass och se hur det går. Är lite rädd att börja för tidigt så man åker på förkylning igen...

Tror jag ska göra en ny mätning av kroppsmåtten i veckan också! Ska bli spännande att se om det försvunnit något runt magen!

Höstens första utmaning

Anna skickade en utmaning idag. Att man skall hitta sin svaghet och sedan hålla sig ifrån den. Jag bestämde att min svaghet är bröd. Eftersom jag slarvat under veckan och tryckt i mig alldeles för mycket bröd så skall jag undvika det under kommande vecka!

Behövs en liten utmaning känner jag. Så man kommer igång igen. =)

Skall åka iväg till Nicke och Erika en sväng nu och snacka lite skit. Sedan blir det väl sängen direkt när man kommer hem. Jobbar förvisso kväll imorgon, men ändå! Usch... kvällsjobb en måndag på IKSU är inte nice. Kommer bli ett jäkla spring.

Cheerio!

PS. Ser ni att min blogg förändrats lite? ;-)

En till :D

En till I love your blog har jag fått nu av Isabelle! Tack så hemskt mycket!! :D


I övrigt har vi städat lite här hemma idag. Skulle ha gjort det i fredags men jag orkade inte. Nu är i alla fall 3 av lägenhetens fem rum i lite bättre ordning. Har köket och lilla kontoret kvar. Men köket känns som ett stort projekt eftersom jag tänkte storstäda alla skåp, dra fram spisen och sådär så det får bli en annan dag.

Skall göra lite middag om en stund. Blir kycklinggrytan igen, som jag bloggade om för ett tag sedan! Borde egentligen göra en matsedel för kommande vecka. Men det är bara att inse, jag är ingen sån människa som skriver listor och planerar långt i förväg. Har försökt vara så ordningsam, men det går inte, haha! =)

Good morning!

Söndag och vädret är ungefär lika roligt som igår... inte alls med andra ord. Igår gjorde jag inte många knop och det lär det inte bli idag heller antar jag. Borde försöka gå en långpromenad, men jag är ju så sjukt lat. Är fortfarande snorig och lite ansträngd i luftrören så träna törs jag inte.

Får väl göra ett ryck här hemma kanske och städa något tråkigt. Köksskåpen skulle ju behöva en omgång. Haha, roligt liv! =)

Inatt drömde jag att jag åt pizza och sket i all viktminskning samt gick upp allt jag gått ner bara tack vare pizzan. Haha, knäppt. Beror väl på att man ibland är en aning rädd för att "tappa allt". Men det kommer jag inte göra nu när jag har nya rutiner.

Nej nu ska jag ta mig lite frukost! =)

Uppskattning är skoj

Det är skoj när man får sådana här små utmärkelser =) Att någon uppskattar det man skriver om! Tack Ullis !! =) Nu ska jag skicka vidare denna till några som jag gillar att läsa!


Reglerna kommer här på engelska:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls/boys you've nominated.

Utan inbördes ordning!
1. Lina
2. Annika
3. Johanna
4. Little Peaché
5. Stina
6. Karoline
7. Helena


Lördag.

Lördag idag alltså. Jag vaknade vid halv 9 men somnade sedan om i soffan, haha. Sov till 12. Skönt ändå ;-) Hann äta frukost innan i alla fall. Blev ett stekt ägg med tacofärs och grönsaker! Måste försöka återuppta GI mer och mer. Inte för att jag lagt av men det har ju som ni vet blivit lite slarv i veckan. Baguetten bland annat.

Vi ska fara och handla sen. Då ska jag köpa cashewnötter med sourcreme-smak som lördagssnack. Satt och tänkte på chips och ostbågar etc igår och insåg att jag inte ens är sugen på det. Men nötter och mörk choklad är jag sugen på. Och det får man ju äta, bara man inte vräker i sig.

Jag tänkte att om jag når mitt mål till Brasilienresan så ska jag beställa en riktigt snygg bikini. Den får då kosta lite extra också och inte bara 99 kronor delen på Ellos liksom...

Helg!

Gud så härligt med helg nu igen! :) Vet inte riktigt vad jag/vi skall hitta på än men det blir nog lugna gatan. Kanske ska ta kameran och gå en sväng i naturen och ta lite bilder. Har ju inte tagit sådär jättemycket foton med den ännu! Håller på att läsa en bok om digitalfotografering så kanske skall använda några av tipsen som finns i den, öva lite helt enkelt!

Idag känner jag smak igen! Sweet =) Vågar inte börja träna riktigt än, men till veckan borde det ju vara fritt fram tycker jag. Näe, man kanske skulle ta och göra lite fredagsfint här hemma också... hum.

Ny jacka!

Det blev inte den jag hade tänkt för den var slut i min storlek. Provade en storlek mindre men då blev den för tight. Köpte denna istället! Lite dyrare men kanske ännu lite mer "jag" =) Det är sånt lurvigt som ni ser i huvan inuti den också så den blir nog lagom varm i höst. Vad tycks? Jag är nöjd i alla fall!

Från H&M är den förresten!


Små förändringar

Har ju ätit en hel del "onyttigt" i helgen och igår åt jag till och med en stor baguette med kycklingröra till middag. Grovt bröd förvisso men ändå! Vägde mig men har ändå minskat 2 hekto sen förra veckan så jag får väl vara nöjd med att det inte blivit massa plus!

Har så svårt att koncentrera mig på att äta ordentligt (dvs enligt GI) när jag är förkyld och har mens. Det går fan inte! Men jag fösöker att inte sväva ut allt för mycket. Vill ju inte börja gå upp i vikt nu bara för att man inte orkar ta tag i kosten. Näe, det är inte värt det så jag ska försöka skärpa mig :) Träna vill jag också så man blir lite fast i kroppen igen!

Denna dagen...

Jag överlevde dagens arbetspass. Med nöd och näppe höll jag på att skriva, men det gick faktiskt rätt okej. Blev lite kaotiskt där ett tag när flera stycken ville knipsa sina hänglås i omklädningsrummet samtidigt. Dessutom knipsade jag ju fel lås... Men det var inte mitt fel utan damens egna. Hon var lite förvirrad och visste inte vart hon hade sitt skåp egentligen osv. Lång historia...

Jens har 39 graders feber nu men jag mår rätt bra hittills. Ska bli skönt att vara ledig imorrn ifall man nu råkar få feber. Hoppas jag slipper! Vill inte vara med förkyld... Behöver göra en del saker här hemma också så jag vill ha ork till det!

Idag sade jag förresten vad jag tyckte och tänkte till min arbetsledare om hon som skall byta pass med oss andra hela tiden, och som sjukanmäler sig osv. Någon var ju tvungen att säga till för sådär kan man ju inte ha det. Bättre att göra något åt saken än att gå och irritera sig på en människa varje dag. Får se vad som händer nu helt enkelt, tydligen skulle de pratas vid imorrn... Antingen skärper hon sig eller så får hon sluta. Sköter man inte sitt jobb får man ju skylla sig själv tycker jag på ett sätt. Och skulle det nu vara något bakomliggande som gör att hon inte vill/kan jobba morgonpass som alla oss andra så kommer väl det fram i så fall, och kanske kan eventuella problem i så fall lösas! 

Mitt i veckan

Skall snart ta och bege mig mot jobbet. Först tänkte jag nämna att det är värdelöst att äta när ingenting smakar något. Ni vet hur det är, man känner bara konsistensen men ingenting annat. Äckligt rent utav! Bet mig i överläppen gjorde jag också när morgonens yoghurt och ägg intogs... Har ett snyggt jack där nu. Jag lyckas ofta bita mig, vet inte om det beror på att jag äter för snabbt kanske... haha. Hur som helst så är det så lätt att bita sig igen om man väl gnagt upp ett fint köttsår, eller hur? Not nice.

Well, dags att ta tag i den dryga dagen... Imorgon är jag ledig förhoppningsvis, och på fredag slutar jag tidigt! :-)

11 veckor kvar till Brasilien.... :-P

Poängen med varför jag började skriva det här blogginlägget har jag glömt.

Smaklökar?

Ja ni vänner. Jobbandet gick faktiskt rätt bra förutom att jag lackade ur på några killar som gnällde på att kvinnliga städare får vara i herrarnas omklädningsrum. Varför gnäller man om det när städaren ifråga står 2 meter ifrån en? Det står tydligt på dörren att det städas av både manlig och kvinnlig personal. Passar det inte så är det väl bara att byta om på WC då. Helvete... Sen att jag är mensmonster har inget med saken att göra... (eller?) hehe.

Annars så är halsontet nästan borta! :-D Jag är täppt i näsan som fasen. Känner ingen smak för huvudtaget men det är skitsamma. Halsont är 100 resor värre än täppt näsa så jag är på G igen! Snart blir det träning tammefan!

Imorgon blir en sån där dryg dag igen... Jobbar först på iksu och sedan på mitt lilla ställe. Kommer vara utsvulten när jag väl kommer hem där vid 18-tiden. Det är inte det att jag tycker det är jobbigt med den där extra 1,5 timman utan att jag måste ta bussen för att ta mig dit. Och det tar onödig tid och är drygt att inte få fara hem. Får se om jag ids ha kvar lilla stället... det ger ju ändå lite extra per månad, men jag vette fan om det är värt... Tänk till vintern... jobbigt. Haha.. fan vad lat jag låter...

Nu ska jag i alla fall sova. Sovmorgon imorrn igen förvisso, men bara till 7.30!

Ta ta

Ha! Redan bättre!

Så nu orkar jag sitta vid datorn igen, ett tag i alla fall. Igår kändes det som hela kroppen höll på att falla samman. Ont överallt + förkylningen från helvetet. Idag vaknar man upp med endast lite nästäppa och en aning halsont. En snabbförkylning kan man lugnt säga. Igår orkade jag knappt sitta upp utan låg i sängen hela kvällen... Mensvärk hade jag dessutom, så den hjälpte väl till.

Det förklarar också varför jag varit så sugen på kolhydrater hela helgen. Eller snarare sugen på allt! Framöver blir det nog lättare att hålla sig ifrån det onyttiga igen :-)

I helgen rensade jag ur garderoben förresten. På alla stora plagg. Fan vad skönt det kändes. Det ekar ganska tomt på hyllorna nu. Har endast några tröjor och typ 3 par byxor kvar plus ett gäng t-shirts som inte känns så användarvänliga mitt i vintern. Men jag klarar mig. Får väl fylla upp garderoben eftersom igen.

Ska se om jag ska lägga ut några plagg på Tradera. Har något par jeans som jag aldrig hann använda innan de blev för stora bland annat.

Nu ska jag äta sen frukost och sedan softa runt här hemma tills jag ska jobba (jobbar kväll).

Jag ids inte...

... blogga. Har inget att skriva om heller så jag sätter punkt här tills inspiration finns igen (läs: när min röst inte längre låter som filmtrailer-mannens).

Hade förresten inga hål i tänderna! Alltid något. Blev endast 278 kr fattigare och glad är man ju för det förstås!

G'night

Rivjärn

Halsen känns raspig och sträv idag också. Dessutom är jag en aning täppt i näsan nu också! Skit. Men men, bara att härda ut. Ska till tandläkaren om en timme och sen jobba. Hoppas det inte blir värre under dagen... Har inte råd att bli sjuk så jag måste vara hemma från jobbet.

Seg

Känner mig grymt seg. Det onda i halsen har inte gått över utan snarare blivit värre... typiskt. Förhoppningsvis går det över relativt snabbt så jag kan fortsätta med träningen som planerat. I övrigt har dagen också varit riktigt pissig. Jag bakade ju bröd som var icke GI-vänligt (för Jens skull) och har ätit massa själv. Men men, man kan väl inte vara diciplinerad jämt. Har ju varit duktig i tre veckor ändå utan massa shit så det är väl inte hela världen att den här helgen spårade ur lite. På't igen till veckan bara!

Har ju ändå lyckats gå ner 3 kg på tre veckor så jag är nöjd. Kommer antagligen inte bli ett fjärde kilo kommande vecka men med lite tur kanske några hekto. Om jag skärper mig vill säga, vilket inte borde vara något större problem. Ska ner 5 kg till innan Brasilien. Det har jag bestämt nu. Och det borde jag väl ta på ca 3 månader!

Ont i halsen :(

Vaknade med ont i halsen idag. Typiskt... kanske inte är så smart att träna då... Får se om det går över till sedan. Nu ska jag ge mig ut på jakt efter en kruskavel för sedan ska jag baka bröd! Har redan kollat inne i stan men där fanns ingen. Ska ta bilen till Expo och kolla nu, där finns ju allt möjligt så vad vet man. Hoppas de har öppet!

Cheerio

Mätt!

Jisses vad vi åt och mätta blev vi! Det var så långt ifrån GI man kan komma för jag gav efter för både potatis, vitlöksbröd, efterrätt och rödvin... :-P Men what the hell, det var värt det. Bara man inte fortsätter i samma anda till veckan.

Det här åt vi i alla fall:
Vitlöksbröd
Marinerad Manchego
Citrusmarinerade oliver
Inlagd blomkål
Tomatsallad
Grillad marinerad aubergine
Liten antipasti
Gratinerad grön mussla
Grillad marinerad fläskfilé
Smörstekt röding
Albondigas i tomatsås
Potatis & ruccola
Crema catalana

Låter ju som det är asmycket, men som sagt - tapas är ju smårätter och den där combomenyn var byggd så man skulle få smaka massa saker så det var bara en liten bit av varje rätt!

Nästa gång ska jag nog ta kanske 3 enskilda tapas så man får lite mer av varje!


Hade kickat varje modebloggares taniga lilla arsle. :P

Precis då jag tryckt iväg den här bilden så dog batteriet i princip så det gick inte att ta någon bättre för tillfället. Hade råkat zooma in också tyvärr... Men ni ser väl ungefär. Kjolen har ni ju sett innan. Får ta en bättre bild sen när vi kommer hem! Som inte är såhär mörk! Jag har dödskalleörhängena till så det inte blir FÖR citychict :P

Nu ska vi gå och äta tapas! :-)

Cheerio
Update: En bättre bild! =) Och ja jag vet att jag ser sur ut, hahaha

Det blev ingen ...

... jacka från Vero Moda. Tyget var lite sådär glansigt som jag hatar att bära så jag sket i det. Kollade förgäves efter något annat att köpa för mitt presentkort men icke. Får vänta ett tag till helt enkelt. Tur att presentkortet inte får ut förrän 2012 ;-)

Provade däremot en annan jacka på H&M som jag faktiskt gillade hyfsat. Men jag tänkte sätta mig och surfa runt lite till på andra och se om jag hittar nån annan innan jag köper.

Den här från H&M var det i alla fall jag testade! Skönt med stor krage!

Bild: hm.se

Lördag, fast det känns som söndag.

Jag har söndag i skallen idag bara för att jag var ledig igår! Så det blir skönt med ytterligare en sovmorgon imorrn! :D Ska iväg till Strömpilen idag och kolla på en jacka på Vero Moda. Hoppas den är bra för då blir det nog ett köp! Så har man en jacka som inte är för stor i höst/vinter :-)

Sen kanske jag skall ta en promenad eller så, blir ingen träning idag men imorrn ska jag nog gå på spinning igen! Tänkte köra ca 3 ggr vecka. Det blir nog lagom. Tycker det är lätt att man tar i för mycket i början så man blir less även fast man har motivation så det sprutar.

Nä nu ska jag göra mig klar så vi kan fara!

Skulls

Visst är de coola! Som jag letat efter dödskalleörhängen utan massa krims krams på, och huxflux så springer man på dem när man minst anar det. 


Lite shopping i alla fall =)

Kom hem med några nya grejer. En skjorta från Gina som otroligt nog inte stramar över bysten!! Vit och blårandig. Tänkte ha den till kjolen imorrn. Sedan blev det en bastopp också, med kort ärm. Måste börja fylla upp lite såna grejer, har så dåligt med baskläder. Hittade även fräna örhängen. Givetvis med dödskallemotiv, hehe!

Sedan köpte jag ett brunt läderskärp som jag också ska ha till kjolen och några nya hårspännen. Hårspännen tenderar ju alltid till att försvinna ni vet...

Får visa hela outfiten imorrn eller något. Orkar inte fotografera och hålla på nu. =)

Såklart!

Givetvis börjar det spöregna när jag är på väg att gå in på stan... Jag tror jag väntar lite och ser om det ger med sig! Orkar inte släpa runt på paraply etc om man ska shoppa. Jag som till och med har klätt mig lite fredagsfin med strumpbyxor och skjortklänning! Jaja...

Förresten, upptäckte att jag faktiskt hade en 1000-lapp mer på kontot än vad jag trodde. Så det var en glad överraskning! Lönen som kommer den här månaden kommer bli lite fetare, så det känns skönt. :-) Kommer nog kunna spara en hel del inför resan!! 3 månader kvar till den... sjukt länge dit... Men hoppas hösten går relativt smärtfritt i alla fall.

Ska även till tandläkaren på måndag, suck. Har verkligen inte tandläkarskräck men det är ju alltid lite jobbigt med sånt där. Man använder ju tandtråd för sällan osv och de anmärker de ju självklart på. Hoppas jag inte har något hål så jag måste dit och laga också... dyrt!

Näää... nu får det sluta regna!

Joanna, som svar på din fråga: Jag har bara lite träningsvärk otroligt nog! Kanske blir värre imorrn... :-P

Fredag!

Härligt med fredag alltså! Nu ska jag iväg och jobba en kort sväng och sedan hem och byta om. Tänkte gå en snabbis på stan och se om jag hittar något fint att ha till kjolen jag köpte. Något enkelt eller kanske en blus. Får se vad som finns helt enkelt. Imorrn ska vi nämligen ut och käka lite eftersom vi firar 3 år! Tiden går fort... Jag tänkte således ha kjolen då. Så man får vara lite piffig för en gång skull ;-)

Nu jobb!

Ta ta

Imorrn blir det grym träningsvärk

Jag är helt övertygad om det. Bodystep är inte riktigt som vanlig step utan man byter rörelser i varje låt och bygger inte vidare ända till slutet. Dessutom var det mer fokus på stryke. Mycket benböj och utfall. Mitt arsle känns redan mört så imorrn kommer det väl vara svårt att sitta, hahaha! Men det är värt det ska ni veta. värt det.

Tyckte i alla fall Bodystep var roligare än vanlig step, lite lättare för mig som inte har sådär superbra koordinationsförmåga och roligare att byta rörelser efter varje låt. =) Jag ska nog köra igen. Behöver ju lite svårare utmaningar. Så innan man vet ordet av kanske man klarar alla steg!

Man kanske skulle dela upp träningskostnaden per tillfälle? hahaha så det här passet kostade mig 500 kr. Har ju betalat 1000 kr och varit på två hittills. ;-)

Mätt och stinn

Vad hungrig jag var när jag kom hem alltså. Jens hade hittat recept på kasslerwok så vi åt det idag. Kan lägga ut recept sedan :-) Helt okej faktiskt! Jag åt bara woken utan ris. Mätt blev jag kan jag lova er. Slängde i mig maten så det var väl därför. Det är ett av mina stora problem i alla fall, att jag ofta kastar i mig mat.

Anyway. Ska iväg och träna vid 18.30 med Erika. Bodystep som jag tjatat om. Hoppas det är bra musik för då blir träningen mycket roligare och lättare :-)

Vi hörs senare! Återkommer väl med rapport om hur det gick då :-P

Snart helg!

6 timmars arbetspass kvar sedan är det helg. Eller ja, jag måste till mitt lilla ställe imorgon en sväng, men det tar ju bara någon timme att städa så jag räknar inte det riktigt, hehe.

Somnade som en klubbad säl igår efter ett avsnitt av Sex and the City. Börjar 10 idag så det var skönt med lite extra sovmorgon idag igen! :-)

Ska på det där bodystep-passet idag. Är lite "nervös" haha. Kommer väl steppa runt där som en klumpig elefant tillsammans med de andra tiny steptränande tjejerna, hehe. De som hållt på i flera år och kan alla pass utantill. Jag ställer mig nog längst bak... hahaha!

Jaja, dags för frukost! :-)

Färdigjobbat för idag

Nyss hemkommen. Trött i fötterna och trött i resten av kroppen med för den delen. Gick hyfsat ändå, men mycket folk. Fattar inte att en del absolut måste in och träna 45 minuter innan stängning. Eller en halvtimme... Jaja..

Att simhallen stänger 1 timma tidigare fattar de inte heller utan det var minsann några som glatt simmade kl. 21.55. Why? Vill de bli inlåsta av securitasvakten eller :-P

Aja. Idag har jag i alla fall gått 22.547 steg! Det ni!

Natti natt

Ps: tack för snälla kommentarer idag förresten :-D

Jippie!!!!

Idag mina vänner och ovänner så visade vågen på minus 20 kg! -20.1 kg för att vara exakt! Jag var tvungen att väga mig 3 gånger bara för att jag inte trodde det var sant! Lite underligt dock eftersom jag borde var svullen i kroppen efter gårdagens träning och borde väga mer. Men men, idag är det oh happy day! :-)

Så jävla skönt att det man gör faktiskt ger resultat!

Skönt!

Satan vad det brände bak i rumpan idag på spinningen. Märks att man inte kört på ca 4 månader! Glömde såklart stegräknaren också så jag vet inte hur många steg jag tog (eller tramp kanske man ska säga!)

Sitter och suger i mig (haha vad fult det lät) en smoothie med banan och hallon nu + lite proteinpulver i. Chokladsmaken är inget god så jag tror jag kör med vanilj hädanefter...

Imorrn är det sovmorgon!! Åh vad skönt det ska bli! :-) Näst sista arbetsdagen för veckan också förhoppninhsvis. Om jag nu blir ledig på fredag så ska jag be Jens skjutsa mig till Strömpilen så jag kan kolla in jackorna på Vero Moda! Om det ska fortsätta vara såhär kallt på mornarna så vill jag ha något tjockare än skinnjackan... Givetvis är det svinvarmt på eftermiddagarna men då kan man ju klä av sig :P

September förra året var väl inte såhär ruggig?

Soon

Snart mina små vänner, kommer ni bli välanvända igen!

Känner mig taggad! Lyssnar på peppmusik och letar laxrecept! :)

18.000 steg hittills

Har gått så långt hittills :D Trodde ändå det skulle bli mer på jobbet, men jag har stått still ganska mycket idag ändå och skrubbat duschar, så det kanske är därför! Men jag menar - man är väl rekomenderad att gå ca 10-12.000 steg om dagen va? Då har jag ju klarat den gränsen åtminstone!

Ska nog ha med mig den på träningen sen också om jag hittar ett snöre att hänga den i.. Tänkte ha den runt halsen. Det är ju asbra att man inte måste ha den på höften som med andra stegräknare. Då ramlar den ju bara av...

Morgonstund har guld i mun

Eller? Gud vad jag ville sova vidare nu alltså... Men eftersom jag har mina smarta stunder ibland så hade jag lagt mobilen i fönstret så jag var tvungen att stiga upp för att stänga av alarmet. Inget snooze, det är livsfarligt vid det här tidiga timmen.

Kan meddela er att det är 2 grader varmt här just nu så det blir nog bussen idag med. Måste köpa mig ett busskort tror jag. Lite oekonomiskt att betala lösa resor hela tiden. Blir ju lite billigare med kort i alla fall.

Igår var ingen bra matdag för övrigt. Åt lite för mycket så idag blir det lite hårdare tyglar. Ska förvisso träna så jag får inte äta för lite heller. Men det löser sig :)

Har på mig stegräknaren och har redan gått 146 steg. Ska bli spännande att se hur många det blir! :D

Nu har mitt ägg kokat klart!

Vi hörs i em.

Denna dagen till ända

Har skrivit in spinning i träningsdagboken imorgon och ett bodystep-pass på torsdag som jag hoppas att jag kan hinna till. Men man får väl ta en dag i taget!

Jobbar morgon imorrn igen, kväll på onsdag och lunch/em på torsdag. Ledig på fredag förhoppningsvis! :D Men man vet ju hur det brukar bli... Latmasken har morgonpass då så då lär man ju åka på jobb... Men hellre morgonpass än kvällspass i alla fall!

Nej, nu är det sängdags

Natt!

Upptinat

Sådär! Nu har jag tagit över Linnéas träningskort (hon ska flytta och börja träna på Tenton istället eftersom det är närmare hennes nya lägenhet) och ska nog börja imorgon! Känner för ett spinningpass tror jag :) De har ett 45 minuter långt imogon vid 18 och det skulle ju kännas lagom tror jag.

Lånade dessutom Linnéas Omron Walkingstyle II. Ska testa den några dagar och se hur långt man går på jobbet och sådär! Kanske ska köpa en egen om jag tycker den är bra :-)

Måndag

Dagen började ju inte speciellt bra då bussen kör förbi mig på Vasaplan av alla ställen. Hur kan de bara köra förbi hela busstationen? Kom ändå upp på jobbet i hyfsad tid och jobbade på bra. Nu är jag trött och vill helst lägga mig och sova.

Idag ska jag fixa träningskortet så snart blir det träning så det står härliga till! Bra va! :-)


RSS 2.0