Så... denna dagen är över.

Och den gick ju ganska fort i alla fall. I övrigt var det en bra vägningsdag. Jag har ingen speciell dag jag väger mig på utan det blir lite då och då. Ibland varje dag och ibland går det flera dagar emellan. Varje dag bör man inte väga sig om man är rädd att bli besatt av vikten. Det kan vara sjukt frustrerande att se hektona hoppa upp och ner... alldeles som det gör någon större skillnad från en dag till en annan egentligen.

Anyway så ligger jag bra till nu. Går inte ner så supermycket men inte upp heller. Och bara det är ju en bedrift. -22 kilo är det nu i alla fall. Jag har kommit under en siffra som jag längtat efter och där vill jag stanna :P Dock kommer jag väl lägga på mig likt en julgris i Brasilien och över jul. Men efter nyår har jag ändå planerat att köra igång ordentligt igen. Blir väl en slags renande månad där i januari som vanligt. Haha.

Nu sova. Imorrn är det jobb mellan 10-18 ungefär. Jippie....

Kommentarer
Postat av: Annika

Julen och utlandsresor brukar ju tyvärr ha den inverkan på kroppen :) Men men som sagt, man måste få unna sig ibland! Ja efter nyår då jävlar är det stenhård träning som gäller för mig med om jag ska klara göteborgsvarvet i maj!

2008-11-20 @ 23:30:52
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Katja

Nej jag vet! Det är ju det som är det värsta!

2008-11-20 @ 23:49:20
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Pokergirl

Jag har faktiskt klarat mig från att tjuvväga mig, idag kollade jag och har tappat 1,5 kg sen i måndags! Åh, jag vill också till Brasilien...

2008-11-21 @ 18:21:17
URL: http://pokergirl.blogg.se/
Postat av: Mia

E det någon speciell diet du går på?? Det e i alla fall riktigt jäkla bra medd -22kg heja heja!!

2008-11-24 @ 15:55:54
URL: http://lindblad.bloggagratis.se
Postat av: Mia

Ja, jag igen!

jag började läsa Project Healthway...skit va jag både känner igen mig i de du skriver och att vi har liknande tankar...själv så går jag just i Gi-tankar tror faktist att de hade kunnat vara en bra grej för mig...

2008-11-24 @ 16:18:09
URL: http://lindblad.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0