Kvällsöppet med Ekdal & Hakelius - ett skämt?!

Har kikat på debattprogrammet Kvällsöppet med Ekdal och Hakelius. Och jag har väl inte så mycket att säga där egentligen förutom att hela programmet kändes som en enda stor sandlåda med karlar som skulle överrösta varandra hela tiden och vara lite putsvitsiga när de armbågade sin granne lite sådär gubbkamratligt i sidan med blicken nu fick jag allt till det va? Nu tryckte jag till den jäveln.

Samtidigt är debattledaren Ekdal (som borde vara opartisk och bara styra debatten?) nedlåtande mot de inbjudna gästerna och kläcker ur sig saker som lät ungefär (citerar ej ordagrant) såhär: Men du fattar ju inte ens vad debatten handlar om. Och håller med den ena parten i frågorna genom att kläcka ur sig saker som att göteborgarna är ju faktiskt gnälliga etc. Trams!

Vad var meningen med den 3 minuter långa "debatten" kring fildelning och åtalet mot Pirate Bay på slutet? Killen från Pirate Bay flamsade och kunde inte framföra sina argument på ett vettigt sätt och Bert Karlsson (av alla människor) bara gastade om att man lånar väl inte grannens badkar etc. Ville de dra tittare genom att göra reklam för just Pirate Bay-debatten eller vad var det frågan om? Löjligt.

Vilken bra journalistik. Verkligen.

Ps. Kvällöppet tar in ärthjärnan Alex Schulman istället för Hakelius dessutom. Bra jobbat TV4!

Kommentarer
Postat av: Erika

Lät inte som nån höjdare. Annars brukar jag faktiskt gilla kvällsöppet, såg det dock inte igår. Hade top model-maraton ;-)

2008-01-31 @ 10:53:53
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Johanna

Det var sanslöst igår!! Satt och skrattade framför teven...inte ett dugg seriöst alls.

2008-01-31 @ 18:24:44

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0