Dagen innan.

Ett litet hälsoinlägg såhär innan resan kanske kan vara på sin plats. Går inte ner något i vikt men jag vet ju varför. För lite hård motion och för mycket gött som bara "råkar" ramla in i käften på en. Men jag ligger relativt stabilt. Växlar kanske 1 kg upp och ner beroende på dag så det känns ändå jättebra.

Hade ju som mål att väga ungefär 3 kg mindre än vad jag gör nu inför denna resa. Men så blev det inte och det är ju ingen mening att deppa för det. Antagligen hade det knappt synts på en ändå! =)

När vi var i Grekland i maj gick jag upp ca 3 kg på en vecka. Så jag räknar med att det kommer bli viktökning denna semester med. Två veckor. Får hoppas det inte blir över 5 kg :-P Men vi ser väl, kanske inte blir något alls... vem vet. Kommer få det jobbigt att gå i trapporna och backarna till hotellet ändå ;-)

Sedan är det ju jul... inte bra för oss viktminskare... Men efter jul då jävlar. Då ska jag satsa på att komma i mitt livs form. Eller åtminstone lite mer fast i hullet ;-) Har gjort en ny blogg som ni får ta del av då och som jag kommer börja skriva i januari. Har börjat förbereda redan nu liksom. Då går det lättare att fokusera sedan tycker jag.

Men först ska jag njuta av sol, värme och bad och försöka strunta i vikten.

Snart bara 1 dygn kvar till avresa! :-D Imorgon är jag ledig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0