Bättre sent än aldrig, som det brukar heta!

Såhär ser min "nya" frisyr ut när jag fixat den. Var ju ett tag sen jag klippte mig men rotade fram en bild. Till vardags har jag ju mest uppsatt eftersom det är mest praktiskt när man jobbar. Därav har jag inte orkat fotografera någon bild på håret. Och som ni ser (ni som minns hur less jag var) så är det ju långt ifrån sån här lugg. Jag är fortfarande lite bitter :-P Får se längre fram om jag går och ber någon klippa den som jag vill... TIlls vidare får jag väl stå ut. Håret är struligare än vad det ser ut, men eftersom hon klippte ur det så lite så går det inte att få till det exakt sådär som jag vill!

Om någon undrar så ja det är min riktiga hårfärg och ja, jag vet att jag ser ut som en galen yxmördare i blicken samt nej jag kan fan inte le på bild (förutom min profilbild här på bloggen)

Till något annat så blev köttfärslimpan god! Gjorde även en tjock och härlig gräddsås till så det satt fint det! Mätta och stinna blev vi i alla fall. Jens käkade potatis till och jag gjorde bara lite blandsallad toppat med fetaost! Tänkte koka grönsaker också men glömde det. Körde även 20 minuter på crosstrainern medan jag väntade på att maten skulle bli klar!


Nu var jag väl duktig med att lägga upp bilder?

Kommentarer
Postat av: Moa

Håret var väl inte illa alls! Jag tyckte det var fint :) Men klart du är besviken om du hade tänkt dig något helt annat i huvudet..

2008-10-06 @ 18:42:43
URL: http://royalwithcheese.blogg.se/
Postat av: Karoline

i like it! (både håret och maten haha)

2008-10-06 @ 18:43:32
URL: http://karoline3.blogspot.com/
Postat av: emmy

Härligt med bilder, I like! Supersnygg frilla, jag önskar jag hade rakt hår så kan oxå kunde klippa mig kort. hade jag gjort det nu så skulle jag nog mest likna en elchock!! Kör hårt i veckan! Kram

2008-10-06 @ 20:02:27
URL: http://smaljeans.blogg.se/
Postat av: Annika

Ja kul med bilder:)Maten ser supergod ut..! Håret kanske inte blev så rockigt som på bilderna du visade men jag tycker allt att det ser snyggt ut ändå:)

2008-10-06 @ 22:35:29
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Lina

Riktigt jäkla snyggt!

Du passar perfekt i en kaxig frisyr! :)

2008-10-07 @ 16:47:33
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Linda

Jomen att, du passar ju i den där frisyren, det tycker då jag! =)

2008-10-08 @ 21:50:16
URL: http://lindizzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0