Apor i bur.

Vi for iväg för att köpa mer nät till balkongen så vi kunde bygga ända upp. Så inte en av våra katter kan slänga sig ut från balkongen. Vincent är ju ganska klängig och skall klättra överallt (ni som känner oss vet kanske hur han är... mer apa än katt). Förra året hoppade han på måfå rakt upp och över nätet. Som tur var lyckades Jens fånga honom så att han inte ramlade ner på backen. Vi bor ju ändå 3 våningar upp så det hade nog varit tack och hej för hans del om han hade ramlat ut.

Därför vågade vi knappt ha honom ute i somras för att det var så jobbigt att hålla koll på honom hela tiden. Och när vi var ute var det ständigt krafsande på balkongdörren. Irriterande.

Men som sagt. Nu har vi byggt nät ända upp till taket så nu kan de klättra bäst de vill :P De kommer ändå ingenstans! Så i sommar kommer balkongdörren stå på vid gavel! :-)

Köpte även en kameraväska när vi var iväg. Hade faktiskt ingen sådan och det är ju bra att ha när man ska utomlands. Bara hänga den runt axeln som en äkta turist ;-)

Kommentarer
Postat av: Linda

glömmer man att ta medecinen nu så är det ju omöjligt att klara dagen :P så jädrans galet mycke pollen nu..

2008-05-11 @ 17:10:45
URL: http://kinkz.blogg.se/
Postat av: Lindizzi

Hej nu har jag löst det genom att ändra =) Tack! Hmm ja du kan nog räkna bort mig i utlottningen..är ju sååå många deltagare så chansen är nog så minimal att ja skulle få denna så..det får bli en annan gång man försöker tävla igen! =)

2008-05-11 @ 18:13:21
URL: http://lindizzi.blogg.se/
Postat av: Annika

Är inte heller jätteförtjust i light produkter. Köper det dock ibland ändå. hehe skönt med hel inhängnad på balkongen nu då :)

2008-05-11 @ 18:26:33
URL: http://annikafredby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0