Nåja

Det blev i alla fall 20 min på crosstrainern. Bättre än inget antar jag. Blir en liten promme senare också.

Jens köpte en kycklingsallad till mig på ICA. Den skulle innehålla tomat, sallad, gurka, majs, ärtor, persika, paprika och kyckling förstås. Det var jättelite kyckling och endast tomat, sallad och gurka i + persika. Jag blev missnöjd och inte speciellt mätt.

Nu ska jag duscha och greja på lite här hemma innan jag ska gå och jobba. Suck.

Kommentarer
Postat av: Anna

Åh tack snälla för den fina bloggdesignen!!!!!!!!¨

Är hur nöjd som helst!!!!!!!!!! /anna

2008-06-02 @ 14:13:55
URL: http://annashem.blogg.se/
Postat av: ullis

Vad trist det är när det är lite i såna där men det är knappt värt det att köpa färdigt sådär utan mycket bättre att göra själv.

2008-06-02 @ 14:16:58
URL: http://itsnowornever.blogg.se/
Postat av: LGI

aha...hur gick det för dig? Lyckades du något?

2008-06-02 @ 18:30:37
URL: http://busenkeltmedgi.blogg.se/
Postat av: Karin

"I fråga om hennes IQ eller beteende har jag ingen åsikt. Konstaterar bara att folk som kommenterar sällan kan argumentera "som folk" utan går till angrepp mot exempelvis utseende eller skrivförmåga istället bara för att hacka.



Ser inte grejen med att orka läsa en blogg dag ut och dag in när man uppenbarligen blir så sjukt provocerad så man måste smattra ner saker som "vad fet och ful du är". Då är man antagligen lika IQ-befriad själv!"



Haha, jag kan inte låta bli att förundras över otydligheten i vad du vill få fram. Vem anser du är ointelligent, Anne själv eller de som blir provocerade? Det låter som att du vill glorifiera henne när det hon själv gör är precis att skriva "du är fet och äcklig" och "hacka" på andra bloggare, helt utan befogenhet.



Det jag undrar är vad det är för skillnad när hon skriver dessa saker, som när någon av läsarna gör det? Då är hon väl lika IQ-befriad som dem, om inte mer? Hon sysslar ändå med det här på heltid...

2008-06-02 @ 19:00:01
URL: http://rueframboise.blogg.se/
Postat av: hanna

Hejsan!



Jag och min pojkvän valde att lägga bloggen på is på en obestämd framtid, dels för att Johan åkte till USA och vi båda har haft väldigt mycket i skolan. Dessutom har Johan varit fullt upptagen med sin student. Men som sagt så flyttar vi ihop 1 juli och då hade vi tänkt sparka igång bloggen igen, förhoppningsvis!



Jag har valt att skriva detta meddelande till alla er som kommenterat i våran blogg. Det var till och med en söt tjej som hade mailat blogg.se för att hon så gärna ville ha lösenordet till våran blogg. Men som sagt så har vi inte skrivit något mer i den, men ni om ni vill ha lösenordet till min egna personliga blogg (hannas), som jag skriver i sedan 2 år tillbaka så kan ni maila mig så får ni den. Annars så kan ni förhoppningsvis läsa i våran blogg vi har ihop, igen from juli månad :)



Trevlig sommar! :)

2008-06-02 @ 20:22:02
URL: http://johanochhanna.blogg.se/
Postat av: Mini

Klaga på salladen! :P

2008-06-02 @ 20:42:09
URL: http://carolinelundh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0