Ytterligare en glädjens dag

I min lilla viktminskarvärld.

Jag har ju den dumma ovanan att väga mig varje dag, men det hör inte hit just nu. Klev upp på vågen och den visade idag -1 kg sedan i söndags!! 2 hekto ytterligare sen igår alltså. :) Nu är det ett halvkilo kvar till -20 kg!

Nog har det varit en del svett och tårar under resans gång. Eller kanske inte just tårar men ni fattar.... Men för det mesta har jag gjort det här med glädje! Kikar jag tillbaka har det ju inte varit så svårt trots att man haft både korta och långa perioder då man "fallit tillbaka". Det gick ju vägen ändå, trots att man käkat någon pizza eller hamburgare ibland. Huvudsaken inte sådan mat tar överhanden.

Får bli nya före och efterbilder framöver. Nu skiljer det ju inte så mycket sedan de förra (som ni kan se om ni klickar under headern) men om kanske 2-3 kg till så! :)

Kommentarer
Postat av: Isabelle

haha, jag väger mig också nästan varje dag... men om man inte får panik över att vågen visar uppåt ibland, pga att man kanske har druckit mer vatten eller ätit lite mera och saker och ting finns kvar i kroppen är det ok tycker jag :-) Beroende på vad man åt dagen innan kan det ju faktiskt variera med upp till ett kilo från dag till dag....

2008-08-30 @ 10:17:13
URL: http://autumn-08.blogspot.com/
Postat av: Gossip & Fashion

vad kul med en liten viktminskning :)

2008-08-30 @ 11:09:53
URL: http://ninablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0