Tillbaka i Umeå

Sådär, nu är vi hemma igen efter några intensiva dagar i Sundsvall. Nej, men så stressigt blev det faktiskt inte! Vi for ju ner i onsdags och softade i stugan med pappa och Aina (hans fru). På torsdagen så solade vi lite och tog oss ett morgondopp i poolen, var ju sjukt varmt redan klockan 09 på morgonen! Blev lite rastlösa trots allt och stack en sväng till Birsta. Kollade IKEA såklart och inne i själva gallerian. Hittade ingenting skoj att shoppa utan köpte bara en tunn svart kofta på H&M, haha!

Sedan tillbaka till ön och sola en stund till. På eftermiddagen kom pappa hem och sedan kom också Pia + Peter och deras barn en sväng. Vi åt alla tillsammans och sedan åkte jag och Jens till Kungsnäs för att kolla in Maddes hus! :-D Finfint var det. Dock hade jag sådan sjuk huvudvärk att jag fick lägga mig så fort vi kom hem igen. Hatar huvudvärk!! Som tur är får jag bara de där anfallen max 1 gång i månaden, om ens det.

Under fredagen var det skitväder. VI for och köpte nytt batteri till min moppe och sedan åkte vil till farmor för att äta lunch. Rullade mätta därifrån för att åka tillbaka till stugan. På kvällen blev det hemmagjord wok på stranden och ett glas vin. Sedan hände inte så mycket mer där!

Igår drog vi in till Johan och Linda i stan. Traskade ner en sväng på stan i jakt på något att shoppa igen. Hittade ingenting särskilt där heller utan konstaterade att det är samma shit överallt ;-) Träffade en klasskompis från låg och mellanstadiet, lite otippat när man inte setts på hur länge som helst (Så hej hej Madde H, kul att du smyger här, hehe). Fikade på det omtalade Barista, vilket var schysst tyckte jag! Fräna hängande korgstolar! =) Käkade även middag på Biteline såklart, haha. Det måste man ju göra när man har chansen!

Festade till det lite hemmavid, sedan stack vi en sväng på casinot och gjorde av med pengar. I slutändan gick vi ändå plus så det gjorde ju inte så mycket. Johan vann ju ändå 600 kr! :-P Blev inte någon pubrunda sedan, var alldeles för seg så vi gick hem istället. Och lika bra var väl det när vi skulle upp och köra hemåt idag!

Nu ska vi äta lite middag och sedan antar jag att det blir soffhäng. Upp till jobbet imorgon... börjar 07. Jippie...

Cheerio!
Morgondoppet!

Johan & jag koncentrerar oss på GH - Aerosmith

Kommentarer
Postat av: Lina

Åh, men vad lovely det ser ut i poolen! :)

2008-08-03 @ 19:57:02
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: emma

Biteline är ju heeeelt underbart

2008-08-03 @ 20:57:52
URL: http://ljudio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0