GI min vän

Bara man kommer igång igen så går allt helt plötsligt som smort. Började ju i söndags och idag är således dag nummer tre i ordningen. Och jag känner mig riktigt peppad! Att vågen visar snälla siffror är ju inte fy skam förstås(-0.5 kg för att vara exakt). Det bästa är dock att jag redan börjat tappa intresset för sötsaker. Okej, visst är jag fortfarande sugen sådär efter maten ni vet. Men nu orkar jag uthärda! Känns jävligt bra faktiskt.

För att öka motivationen ytterligare (har inte med träning/kost att göra egentligen) så har jag skaffat mig en ny "vän". Mer om det i senare inlägg! ;-)

Kommentarer
Postat av: E

Först: Scheisse vilken snygg design! Sen trevlig läsning på det, inte illa! Om du gör min design kan jag lära dig gå ner i vikt ;) Tappade 2,5 kilo i veckan i sex veckor. Stannade två kilo under det jag "skulle väga" och gick som planerat på mat igen och upp två kilo till målvikten. Allt handlar om vilja.

2008-08-19 @ 15:26:19
URL: http://lifeofe.blogg.se/
Postat av: Anonym

Härligt att du hittat en metod som funkar. Själv känner jag att jag mår toppen av att äta fettsnål kost med lite begränsat intag av kolhydrater. Grymt skönt att slippa sockersuget!

2008-08-19 @ 15:46:24
Postat av: E

Shit! Du är duktig! Med kontroll på sig själv går det! Aah, drog en kur Nutrilett lite längre än man egentligen får, men jag åt vitminer och tränade inte mer än jag fick. Aaah, utomlands - how wonderful! Jag har inte varit iväg på evigheter känns det som! Septmber 06, haha, det ÄR längesen!

2008-08-19 @ 15:46:25
URL: http://lifeofe.blogg.se/
Postat av: Bantarbritta

Vad duktig du är, 0,5kg på tre dagar är inte illa pinkat! :D

2008-08-19 @ 18:12:51
URL: http://bantarbritta.blogg.se/
Postat av: BadGEAR

Hej, nu har jag ändrat listan, knuffat bort tjockisbloggen :)



Kämpa på!

2008-08-19 @ 21:40:01
URL: http://blogg.passagen.se/badgear/
Postat av: Katja

Jag o T har också börjat med GI. Kör inte sådär stenhårt utan äter de mesta grönsaker och frukt, även pasta och ris men då fullkornsvarianten. Funkar faktiskt bra, men kan också bli lite sötsugen, men mycket mindre än förut iaf!

2008-08-21 @ 09:42:25
URL: http://candygal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0