Framstupa sidoläge

Hallå, vad händer?

Har själv legat halvt i koma idag tack vare den där flaskan med rödvin jag sänkte igår. Ja jävlar ... Man lär sig aldrig. Har i alla fall avverkat två filmer. Hancock och Morgan Pålsson. Trodde Hancock skulle vara bara en komedi men så fel jag hade... Jaja, helt ok var det väl tycker jag ändå!

Skulle gå på stan och leta arbetsskor idag också men orkade såklart inte. Får se om det är någon skoaffär öppen imorgon kanske. Det värsta är väl kanske att det lutar åt att köpa ett par crocs .......................... JA jag avskyr dem och har spytt galla men alla är ju så infernaliskt nöjda med dem och ska man gå runt på 22.000 kvadrat kanske det är värt det ändå. Men först ska jag kolla på andra alternativ. :-P Det blir då fan inga rosa, röda eller snorgröna åtminstone.

Kommentarer
Postat av: Annika

haha har också varit superemot crocs, men alla som har dem säger ju att de är såå sköna och praktiska så man borde kanske ge dem en chans. Fast jag hade antagligen satsat på ett par rosa isf ;) Rödvin är farligt, brukar få grym huvudvärk av de! Ha en bra kväll!

2008-08-09 @ 19:11:20
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Elin

jag satsade på ett par svarta tofflor med bakkappa från ecco, stått och gått minst tio timmar om dagen i dem och vill inte vara utan dem nu! sen att de är snygga och kommer funka fenomealt om man åker på semester och vill ta sig en längre promenad tackar man ju inte nej till :)

så för oss crocsmotståndare så rekomenderar jag ecco, sjukt bra investerade pengar :)

kramar!

2008-08-09 @ 22:19:51
URL: http://elinbjorklund.blogg.se/
Postat av: Pokergirl

Jo, jag vet att viktminskning är bra när man fuskar, men jag är en allt-eller-inget människa. Hatar mig själv när jag slarvar, vill att viktnedgången ska gå som räls utan sug efter nattmackor eller rödvin.... Haha vilken illusion!



Då det gäller skor så skulle jag nog rekommendera dig ett par Masai, sjukt dyra men du tränar kroppen när du går i dom. Finns på Team Sportia som har söndagsöppet. Annars är ju Crocs sköna, men dom är ju fula som stryk!

2008-08-09 @ 22:24:42
URL: http://pokergirl.blogg.se/
Postat av: elin

hahahahah! ja där ser du..förr eller senare så hamnar vi alla där..i crocsträsket. men serri, dom r faktiskt grymt sköna=)

2008-08-09 @ 23:27:55
URL: http://enligtelin.blogg.se/
Postat av: Katja

tommy köpte ett par crocs via jobbet för han blev rekommenderad dem, men han tyckte inte de va bra. Plus att de ju är så grymt FULA! Fi fan :P

2008-08-10 @ 14:29:56
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Katja

föresten såg jag S*** när jag jobbade här i veckan ;) gick förbi och såg mig inte o tyckte hon va skitsnygg, oväntat va :P

2008-08-10 @ 14:30:37
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Katja

föresten såg jag S*** när jag jobbade här i veckan ;) gick förbi och såg mig inte o tyckte hon va skitsnygg, oväntat va :P

2008-08-10 @ 14:30:40
URL: http://candygal.blogg.se/
Postat av: Jennica

jag har ett par svarta, såååå sköna!!

2008-08-10 @ 14:57:17
URL: http://catylicious.blogg.se/
Postat av: Johanna

Våga vägra crocs Emma! Du kan och du vågar. ;) Finns många sköna skor som är bättre för fötterna är de där hemska i plast. Ecco, Birkenstock och Scholl t.ex. skoförsäljaren i mig har talat

2008-08-10 @ 16:49:08
URL: http://mattssonjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0