Gjorde det igen!

Undvek både vin, chips och godis igår! Kände mig inte speciellt sugen heller vilket var bra. Däremot serverades det baguette till maten, med vitlökssmör så jag tänkte att jag unnar mig lite. Men fan vad konstig jag blev i magen sedan... No more baguette!

Jag tror jag ska testa Blossom-DVDn idag om inget annat kommer emellan. Känner mig lite seg just nu med huvudvärk  men jag kanske piggnar på mig!

Nu skall det intas lite näring!

Kommentarer
Postat av: Anna

Nu är det dags för min utmaning!

På stegräknare.se finns en funktion som man kan se avstånd mellan olika städer i Sverige och även räkna ut hur många steg på vilken tid det krävs för att komma fram. Jag utmanar dig att gå mellan två valfria städer på en vecka! Läs mer på min blogg! Sätt på skorna så börjar vi! :)

kanjagblismal.blogg.se/1207483042_min_utmaning.html

2008-04-06 @ 14:29:04
URL: http://kanjagblismal.blogg.se
Postat av: Sanna

Åh, duktigt. Jag hinkade i mig vin men höll mig borta från födelsedagstårta och snacks, smakade lite av tårtan (jag hade ju bakat den, så jag var tvungen!) men annars var jag superduktig.

2008-04-06 @ 16:04:35
URL: http://blogthing.wordpress.com
Postat av: jannice

Hej nu börjar jag också lära mig lite bloggdesign. Sakta men säkert. Men jag behöver lite hjälp.. Om jag använder adobe photoshop blir allt jag gör i adobe photoshop format också. Hur får jag det till att bli jpg format?

2008-04-06 @ 21:48:33
URL: http://janniice.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0