På G?

Känner mig speedad idag. Kan det vara den 2,5 timmar långa föreläsningen som gjort det, eller kanske promenaden hem?

BodyJam igår gick i alla fall hur bra som helst. Sjukt svettigt var det men ack så skoj och inte alls så svårt som jag trodde. Nu är jag i valet och kvalet om jag ska köpa kort på Träna eller fortsätta på Träningsvärkstan. Det är ju några hundralappar dyrare på Träna men det fanns ju lite mer pass där. Samt gym om man skulle vilja börja med det, vilket jag kanske borde men som jag inte tagit tag i än... hrm.. nåväl.

Föreläsningen idag kändes yr. Kan bero på att det var ett tag sedan man satt i skolbänken och lyssnade på en riktig föreläsning där man faktiskt måste koncentrera sig. Kan inte påstå att Grafisk Form var någon större utmaning på den fronten! Det kommer bli mycket det här, trots att den är på halvfart. Fyra seminarier som skall förberedas tillsammans med ens basgrupp samt tenta då, i januari. Men jag tror det nog är bättre att plugga tillsammans och hjälpas åt än att sitta hemma på kammarn och försöka förstå lagboken själv.

Imorrn skall vi ha lagboksövning och nätresursövning. Det blir nog... intressant! 9-17 skall vi hålla på inkl föreläsning om EG-rätt. En aning drygt på en fredag kanske men man överlever antagligen.

Aja, blir nog bra det här! :-)

Nu skulle det sitta fint med lite lunch.

Cheerio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0