Vilken dag

Måndag efter långhelg = sinnessjuk dag på  jobbet. För det första låg det ett stort antal ordrar och väntade på mig i mailboxen, som jag skrev ut. Lämnade halva högen i jobblådan och gjorde resten själv. Det som i vanliga fall bara tar en kort stund tog fasen halva morgonen eftersom telefonen ringde i ett. Jag ogillar egentligen platsen jag sitter på nu eftersom den ligger bland de första i slingan. Man hinner inte göra annat än att svara i telefon! Men någon måste ju sitta där med.

På eftermiddagen roade sig hela avdelningen med att vika brev, kuvertera och limma igen ett par hundra kuvert som skulle gå ut till autogirokunder. Jag vet inte riktigt vad som blivit fel, men något var det! Det gjorde i alla fall att man var tvungen att göra allt manuellt. Spännande! Och samtidigt ringde telefonen i ett! Helt vansinnigt var det idag. I samma veva försökte jag också ringa posten i Lycksele och reda ut vad för adress en abonnent egentligen skulle ha. Det är bra när kommunen och posten tycker olika!

Ja jävlar. Imorgon kanske det inte blir lika hetsigt. En bra sak är att dagen i alla fall gick fort! Brukar ju annars vara lite segt sådär efter 13.00.

Middag snart, korvstroganoff med ris!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0