Min kropp är en rivningskåk

Efter helgens frossande kände jag att det var dags att göra någonting utöver promenaderna till och från jobbet så jag gav mig ut på en liten runda ikväll. Tanken var väl egentligen att försöka springa så långt jag orkade men det tog stopp tack vare mina knän. Det värkte en aning i dem så jag ville inte pressa på för mycket, trots att jag vet att det med största sannolikhet är "spöksmärtor". Det vill säga smärtor som kryper fram tack vare att jag är otränad. Lika bra att ta det säkra före det osäkra dock.

Jag joggade på i långsamt tempo en stund för att sedan stanna och stretcha. Sedan fortsatte jag och vände tillbaka efter en stund och stannade på samma punkt där jag stretchat första gången. Därifrån gick jag hem. Totalt var jag väl ute 45 minuter ungefär. Tog ingen tid utan kollade klockan när jag kom hem.

Hade iPoden idag men jag vet inte, känns som jag blev ofokuserad och att den passar mig bättre när jag enbart skall promenera. Tror jag skall skippa den i fortsättningen ändå, när jag skall jogga!


Kommentarer
Postat av: Jojje B

Du har kärringar att störa dig på, jag har gubbar i trafiken. Förresten, det är svårt att springa med musik, jag är sämst på det. Blir så mycket att hålla reda på :P

2007-07-30 @ 23:38:42
URL: http://jojjeb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0