Appropå käringar ...

När vi var på ICA Gourmet i söndags var kön till kassan ganska lång och endast en kassör satt där och arbetade febrilt med att dra varor. Till slut kom en brud och öppnade en till kassa varpå en käring på 70 år utbrister, till killen som sitter i kassan.

- Ja det var då på tiden. Kunde du inte ropa på någon eller? Du har ju en sån där mikrofon där i kassan.

Kassören svarar trevligt att det inte finns fler som jobbar idag, att de bara är två stycken i butiken. Käringen gnäller vidare om att hon handlat där i 40 år och att det minsann aldrig varit sådär dåligt organiserat.

Och för att dra in på ett sidospår så: varför drar alla äldre till med det för? Kommer det ploppa upp ytterligare en ICA-medarbetare bara för att hon vräker ur sig att hon minsann varit kund där sedan hon flyttade hemifrån? Det är likadant med kunderna jag pratar med i telefon ibland. De har minsann abonnerat på tidningen i 50 år och därför borde de få betala autogirot i efterskott eller få flera stycken jubileumsgåvor. Alldeles som att en tidning trycks gratis....

Åter till ICA-incidenten. Medan tantjäveln mal på där i kassan och blockerar kön ännu mer blir jag bara mer och mer irriterad och vill egentligen fräsa något otrevligt åt henne i stil med att hon själv kan organisera butiksjäveln om hon nu handlat där sedan stenåldern. Men det gjorde jag inte för då hade Jens blivit sur ;-)

Jag gick snällt och packade ner våra varor istället medan jag surt blängde på rollatorkäringen. Sen gick jag och svor på hemvägen över att folk tammefan är för oförstående gentemot oss som jobbar inom serviceyrken.

Kommentarer
Postat av: Emma

Om alla som arbetar inom servicekat. skulle strejka en dag skulle världen gå under. Jo, jag gnäller nog ltie för ofta på nån stackare inom serviceyrket som egentligen inte förtjänar det.

2007-08-01 @ 12:59:04
Postat av: Katja

Äh, ta ingen skit!! ;)

2007-08-01 @ 20:35:34
URL: http://candygal.blogg.se
Postat av: Karro

Detta är ett inlägg i helt i stil med konsumbloggens, konsum.wordpress.com.

2007-08-03 @ 18:37:28
URL: http://karro.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0