Åter till Umeå

Bestämde mig för att fara hem ikväll istället för imorgon. Lika bra det! Skönt att vara hemma med sina egna saker, i vanlig ordning!

Det var en helt okej jul måste jag väl ändå erkänna. Trots att näsan är täppt och sårig. Blev julafton hemma hos pappa i år. Skönt. På juldagen var jag trots motvilja med. Men det var ju trots allt trevligt med lite tacos + folköl, guitar hero samt en drink + en öl ute på Primero till tonerna av Landslide. Duktiga brudar! Och sällskapet var ju inte helt fel heller. Skoj att träffa alla igen. Var ju trots allt.... jaa... 1,5 år sedan? Något sådant i alla fall, sedan jag träffade merparten.

Men som sagt. Nu är det grymt skönt att vara hemma igen. Bjällerklang och annan julmusik är utbytt mot metal som varvas med postrock. Sweet.

Dessvärre har jag tryckt i mig massa choklad som bara låg i kylskåpet och väntade på mig när jag kom hem. Känner mig lite lätt äcklad i vanlig ordning. Men imorgon ska jag ställa mig på "Järnhästen" (vanliga människor kallar den för crosstrainer) för lite workout. Får väl slå på någon bra serie på TV så man har lite sällis när man svettas

Juldagens bästa sms var emellertid:

071226, 02:55
"Värds vart var du då
fara . "

Ja just det!

Kommentarer
Postat av: Erika

Juldagen var mkt trevlig tycker jag, trots decembers värsta huvudvärk.. haha. Men det var riktigt kul att träffa dig och alla andra igen.. Måste göras om snart tycker jag :-)

2007-12-27 @ 00:43:35
URL: http://aliva.blogg.se
Postat av: Johanna

Järnhästen...haha!

2007-12-29 @ 10:58:59

Kommentera inlägget här:

Obs! Vill du beställa en bloggdesign av mig så läs mina villkor under fliken "Beställ design".

Jag tar EJ emot beställningar via kommentarerna på min blogg.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0